Primer pla de Marta Riesco, reportera de El programa de Ana Rosa i suposada amant d'Antonio David Flores

Marta Riesco, parella d'Antonio David, acusada de tenir un romanç amb un torero famós

Marta Riesco, segons el programa 'Socialité', ha estat un personatge molt polèmic

Des que confirmés que manté una relació sentimental molt polèmica, Marta Riesco, reporter d''El programa de Ana Rosa, es troba al punt de mira de tothom. I és que no té cap problema en reconèixer que està enamorada d'Antonio David Flores, l'exmarit d'Olga Moreno. 

Tot i això, la presentadora María Patiño ha revelat al programa 'Socialité' una cosa que afecta la parella i que ningú coneixia. Marta Riesco suposadament, i seguint la informació aportada pel programa, ha estat amb un torero força famós i amic de Telecinco.

Estem parlant d'Antonio Pavón, un jove que va saltar a la fama per estar relacionat amb la família Pantoja i que va participar a 'Supervivientes'. Així, Antonio assegura que ha estat amb la controvertida reportera el 2018 i se sent orgullós del romanç.

Per la seva banda, Marta ha exigit estar al marge de tots els escàndols perquè no vol formar part del món del cor. És una professional de primera categoria i no vol ser recordada per les seves relacions sentimentals, ja que porta molt de temps treballant i és la responsable de grans exclusives que han generat molta polèmica al món rosa i vol continuar exercint només de periodista.

Però ara, Antonio Pavón ha complicat aquest propòsit perquè s'ha posat en contacte amb el programa 'Socialité' per confirmar una història sorprenent. Alhora, María Patiño s'ha quedat sense alè en descobrir aquest presumpte romanç, encara que cal matisar que el torero no n'ha aportat cap prova, sinó que simplement s'ha dedicat a confirmar la història.

Antonio David Flores ha d'estar orgullós de la seva xicota, ja que el comportament que ha tingut durant tot aquest temps ha estat força correcte. Riesco ha donat explicacions per intentar alleujar els escàndols que hi circulen, però no vol entrar en detalls. I és que sap que si traspassa una certa línia no hi haurà tornada, així que vol ser prudent.

Marta Riesco ha pres les regnes de la situació

Marta porta molt de temps treballant a la premsa del cor, així que sap com funciona el món de l'espectacle millor que ningú. Segons ha publicat la periodista Ángela Portero al diari 'La Razón', la reportera ha contractat una advocada important amb la intenció que els mitjans expliquin la veritat i no difamin el seu nom per escàndols inexistents.

Un exemple és el d'Anabel Pantoja, col·laboradora de 'Sálvame', qui ha insinuat que Riesco va fer alguna cosa a Cantora, finca d'Isabel Pantoja, del que s'hauria d'avergonyir. Tanmateix, l'esmentada no ha entrat a confirmar ni desmentir la notícia, però sí que ha fet una cosa: traslladar el conflicte als tribunals i lluitar pel seu honor i defensar la seva intimitat.

Antonio Pavón i 'Socialité', programa presentat per María Patiño, podrien tenir un problema seriós en el cas que hagin mentit. Segons han explicat, Marta ha mantingut una relació especial amb el jove torero i ell ho ha confirmat. Així que, no seria estrany que la periodista prengués accions legals després de sortir a la llum aquesta informació tan curiosa.

Marta i Antonio podrien conèixer-se des del 2018

Marta, seguint la informació aportada a 'Socialité' i confirmada per un dels suposats protagonistes, podria conèixer Antonio Pavón. Suposadament van tenir contacte en 2018, just quan el torero va començar a treballar a Telecinco i a freqüentar la cadena. Pavón gaudeix d'una estreta relació amb algunes cares tan conegudes com Kiko Rivera, així que posseeix informació important.

Ara, per aquest motiu, María Patiño s'ha convertit en el centre d'atenció de les xarxes socials, ja que cap espectador imaginava la notícia que ha donat. És una presumpta exclusiva força sorprenent que no ha deixat indiferent ningú, i és possible que Antonio David Flores es pronunciï per defensar la seva noia al seu canal de Youtube.