Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Marta Riesco i Pedro Sánchez

Marta Riesco demana ajuda al Govern de Pedro Sánchez

Marta Riesco no pot més i prega que el Govern espanyol intervingui

Marta Riesco, la reportera més mediàtica de Telecinco, ha demanat ajuda de manera desesperada al Govern de Pedro Sánchez. Concretament, la periodista ha enviat un missatge a la ministra d'Igualtat, Irene Montero, perquè intervingui contra el suposat assetjament de Jorge Javier Vázquez.

La tarda de dilluns a 'Sálvame' va començar carregada de tensió després que Jorge Javier critiqués la reportera. La història de la trucada entre Rocío Carrasco i Marta Riesco, que la periodista encara no ha pogut demostrar, treu de polleguera el presentador català.

Jorge Javier Vázquez, indignat amb les greus acusacions de Marta Riesco

Serà la mateixa Rocío Carrasco qui al plató de 'Sálvame' ofereixi totes les explicacions sobre aquesta proposta musical que li hauria fet a Marta Riesco.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez critica a Marta Riesco | CatalunyaDiari

Jorge Javier estava molt enfadat i, al cap de pocs minuts de començar el programa, va carregar sense pietat contra la reportera de Mediaset. Jorge Javier explotava quan va afirmar que Marta va dient que té en ment denunciar-lo per assetjament. A més, en un moment donat, Jorge Javier ha decidit abandonar el plató indignat per les acusacions de Riesco.

«Dius que estàs pensant denunciar-me per assetjament, no comencem a jugar amb això, la gentalla amb qui t'ajuntes t'ho tolera, però jo no. No et posis a contestar imbecil·litats, saps com és el petit dictador. Tot el que t'envolta és pur chapapote, no vull que m'esquitxi”, li ha dit.

A través de les seves stories, Marta Riesco ha denunciat el que estava fent en directe el conductor de 'Sálvame'. Marta va lamentar que està rebent assetjament per part del català. «No hi ha dret, no hi ha dones de segona ni de primera, sóc una dona com la que esteu defensant», començava.

«La violència mediàtica me l'estàs fent tu a mi. No hi ha dret que perquè jo tregui una informació m'estigueu denigrant d'aquesta manera. Ja no m'amago, ja no tinc por. Treballo en una productora que em respecta i valora la meva feina», va dir contundent Marta.

Captures Instagram Marta Riesco
Marta Riesco es queixa de l'assetjament que pateix per part de Jorge Javier Vázquez | INSTAGRAM: MARTA.RIESCO

Marta Riesco demana ajuda a la ministra d'Igualtat, Irene Montero

En un moment donat, Marta Riesco va demanar ajuda a la mateixa ministra d'Igualtat, Irene Montero, a qui va pregar que intervingui en l'assumpte, igual que va fer amb Rocío Carrasco.

«Espero i desitjo que la ministra d'Igualtat, que va entrar en una altra ocasió pel que ja sabeu, quan vegi el que se m'està fent en aquest programa, tant de bo tingui unes paraules per a mi, tant de bo tingui unes paraules de suport. Ningú té dret a assetjar-me, denigrar-me, i públicament ho denuncio», ha dit.

Irene Montero
Marta Riesco demana ajuda a la ministra Irene Montero   | GTRES

Riesco va continuar denunciant les pràctiques d'assetjament de Jorge Javier Vázquez contra la seva persona. «Estava veient tot allò que aquesta persona, persona per dir-li alguna cosa, ha dit sobre mi. Perquè una persona amb moral i una mica d'educació mai faria el que m'ha fet», prosseguia.

La reportera lamentava que «després ens posem les mans al cap amb persones que fan coses molt dolentes com les que ha fet Verónica Forqué, per totes les coses que havien fet contra ella i que ella no ho havia pogut assimilar perquè no es trobava bé», denunciava la periodista.

Marta Riesco recalca que segueix en tractament per l'assetjament rebut

Captures Instagram Marta Riesco
Marta Riesco no calla i critica Jorge Javier a Instagram | INSTAGRAM: MARTA.RIESCO

«No entenc com una persona, que és un superior, pot dir que he de marxar, que els meus companys em detesten. Crec que Jorge Javier ha de ser conscient de tot el que m'ha fet. Tinc una família, tinc amics, tinc companys que estan patint per totes les paraules que m'ha dedicat», esclatava Riesco.

Marta Riesco presenta su línea de ropa No Tengas Miedo

Finalment, la periodista ha recordat que «estic en tractament des de fa cinc mesos, que es va conèixer la meva relació amb Antonio David, persona a qui han denunciat com a maltractador, cosa que un jutge no ha vist. M'han agafat a mi com a cap de turc», finalitzava.