Marta Riesco posant

Marta Riesco guanya una nova enemiga i li farà la vida impossible

Marta Riesco continua creant polèmica i es juga el seu lloc de treball

Marta Riesco continua estant al focus de la polèmica. Per si no en tingués prou amb la guerra que té contra Rociíto, la reportera s'ha guanyat una nova enemiga.

Aquesta vegada és amb algú amb qui comparteix plató a Ya son las ocho i que ja deixava molt clar que no es creu cap dels seus arguments.

Muntatge Marta Riesco i Gloria Camila
Marta Riesco i Gloria Camila han tingut un fort enfrontament a la Fira d'Abril de Sevilla | Catalunya Diari

Es tracta de Gloria Camila Ortega, amb qui va tenir un gran enfrontament a la Fira d'Abril de Sevilla. «S'ha embolicat la troca. Ahir a la Fira, dues persones molt conegudes van tenir un enfrontament», deien al plató de Sálvame.

«Una és la reportera de moda, la xicota del 'penas', i la segona és la mateixa Gloria Camila».

La tensió era tan gran entre totes dues, que Marta Riesco arribava fins i tot a dir-li a la filla d'Ortega Cano el següent: «No et preguntaré res pel meu reportatge perquè vas borratxa». Pel que sembla, Riesco anava amb la intenció de fer-li unes quantes preguntes a la tia de Rocío Flores, però es trobava un menyspreu molt gran.

Història de Marta Riesco vestida de sevillana
Marta Riesco, al mig de la polèmica, passeja per Sevilla | Instagram

«Si? Que has passat de la meva p*** cara, no? Que et volia fer unes preguntes i ara ja vas borratxa», se sent dir a la xicota d'Antonio David molt molesta. «Però no et preguntaria de Rocío ni res», s'excusava davant la freda resposta de Gloria.

Tot i això, sembla que Marta no ha deixat que aquest incident li amargui la festa. «Molt bé, estic molt bé, molt tranquil·la, tinc el suport de la meva productora, molt contenta», deia. «Estic molt feliç, desitjant que la justícia faci la seva feina. Perquè jo sí que crec en la justícia», explicava amb seguretat.

Marta Riesco, una altra vegada dins de la polèmica

Fa uns dies, la Gloria ja es mostrava molt contundent respecte al que opina sobre Riesco i l'enrenou que ha tingut amb Rocío Carrasco.

«Jo parlo des de la meva ignorància. Jo crec que la meva germana mai hagués fet aquesta trucada. Tampoc crec que sigui una jugada de la meva germana, això que digui: "Anem a trucar Marta". El fet de trucar a Marta Riesco ho veig una mica impossible», deia.

D'altra banda, sembla que veure's embolicada en contínues polèmiques comença a passar factura a Marta, ja que es juga el seu lloc de treball.

«M'han explicat que, lògicament, des de la seva productora li han dit que fins que no apareguin les proves, la que no apareixes ets tu», informaven des de Sálvame.

Marta Riesco ballant
Marta Riesco balla sevillanes per combatre l'ansietat que pateix | INSTAGRAM

«Em sembla una falta de professionalitat, perquè per fer sortir així sense cap serietat, amb algú cal tenir molta confiança, i menys amb el micròfon a la mà», li retreien a Marta Riesco el seu comportament.

«Sembla que va per lliure, no s'adona que és en una cadena i en una productora».

Jorge Javier, també contra Marta Riesco

Jorge Javier Vázquez tampoc li agrada la seva presència i amenaçava d'acomiadar-la de Telecinco. Tot després que Riesco l'acusés d'assetjador a les seves xarxes socials. «La violència mediàtica me l'estàs fent tu a mi, Jorge Javier», es lamentava.

Marta Riesco plorant vestida de sevillana
Marta Riesco plorant en la seva última connexió a El programa de AR | Mediaset

«No hi ha dret que, perquè jo hagi tret una informació, m'estigueu assetjant d'aquesta manera. Ja no m'amago. Ja no tinc por. Treballo en una productora que em respecta i valora la meva feina».

«Ningú té dret a assetjar-me, fer-me mal públicament i des d'aquí ho denuncio». Unes paraules que provocaven la fúria del presentador, que acabava dient: «Pels meus collons que a aquesta la fan fora».

«Aprofita en aquest convent perquè et queda poc. Marta és una autèntica mestra de l'art de la postveritat i les fake news. Agafa una història que sembla veritat i fa dubtar a tothom. Ja ha aconseguit el seu propòsit», li advertia.

«Crec que aquest tipus d'estratègies la fan quedar malament com a reportera. Així que aprofita, que quan vingui la teva cap veuràs, perquè a ella no li agraden aquestes coses».