Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Marta Riesco i Jorge Javier Vázquez

Marta Riesco guanya la primera batalla a Jorge Javier Vázquez

La periodista està orgullosa d'una de les noves mesures de Mediaset

Marta Riesco sap que ja ha guanyat una primera batalla contra Jorge Javier Vàzquez. Aquesta vegada pública, considerant que la dels tribunals serà privada i fa poc que Marta li va demandar, segons va explicar la seva parella Antonio David Flores al canal de YouTube.

Cal recordar que Marta Riesco va demandar directament Jorge Javier Vázquez per «assetjament» contra ella. Al perfil d'Instagram, la reportera va recollir tres moments en què es va veure assetjada directament per personal de La fàbrica de la tele. Una campanya que va començar contra ella, segons explica, des que es va fer pública la relació amb Antonio David.

Imatge de Marta Riesco a les instal·lacions de Telecinco
Marta Riesco celebra que Jorge Javier Vázquez té prohibit parlar d'ella a 'Sálvame'. | Europa Press

En els diferents vídeos que va compartir Marta Riesco, es veu un redactor de 'Sálvame' disfressat de pallasso, seguint-la pel carrer fins a casa seva per felicitar-li el 35è aniversari. En un altre vídeo, aquesta vegada de 'Socialité', es veu María Patiño fent una travessa sobre amb quin torero famós havia tingut relacions Marta Riesco.

Però el més fort de tots va ser Jorge Javier en directe a 'Sálvame' quan es va aixecar de la seva cadira i, mirant a càmera, li va dir: «tu ets tonta?».

«El teu nivell de comprensió lectora on és? Cenutria amb zeta», li va arribar a dir al vídeo que ha recopilat Marta Riesco al seu perfil d'Instagram.

Marta Riesco estaria contenta per una de les noves mesures

Òbviament, atesa la situació, Marta Riesco estaria més contenta si haguessin anul·lat de les seves funcions a Jorge Javier Vázquez. Però, encara que no ha estat així, sí que li han donat un toc d'atenció a través d'una norma recollida al nou codi ètic d'Alessandro Salem.

«No han d'atacar o criticar cap altre programa de la companyia o els seus presentadors i col·laboradors», Marta Riesco celebra aquesta nova norma. Així, Jorge Javier Vázquez no podrà tornar a referir-se a ella ni a la seva parella en cap programa. A causa d'aquesta norma i en part també perquè tots dos estan vetats, per la qual cosa ningú no en pot parlar ni mostrar-ne imatges.

El nou codi ètic estableix que qui se salti qualsevol norma suposarà una «falta laboral», que serà degudament sancionada.

Marta Riesco sap que el nou codi ètic deixa sense contingut 'Sálvame'

Primer pla de Marta Riesco amb el rostre seriós
Marta Riesco agraeix aquesta mesura. | Instagram

Tal com publica El Mundo, aquest codi ètic no es modificava a Mediaset des del 2012, per la qual cosa ja era hora de canviar-lo. No obstant això, deixa sense contingut a 'Sálvame'. No poden parlar de gairebé ningú de la família Flores, ni d'Olga Moreno, Bárbara Rey o Rociíto, entre d'altres.

Però és que, a més, hi ha una nova norma, no podran parlar de política. I és que això afecta de ple a 'Sálvame' perquè moltes vegades han donat la seva opinió respecte al tema.

Així ho recull l'escrit: «Els programes d'entreteniment són això mateix, d'entreteniment. I, per tant, els seus presentadors i col·laboradors han d'evitar donar opinions, preferències o comentaris polítics al programa».

Els únics programes que podran parlar de política seran, per exemple, 'El programa de Ana Rosai només a la primera part del programa. On fins i tot, de vegades, entrevista polítics.

Així, sense política, sense crítiques a altres programes o persones de Telecinco, i sense poder parlar de les principals persones de les quals sempre han comentat alguna cosa... 'Sálvame' es queda gairebé sense contingut i Marta Riesco n'és conscient, per això celebra aquestes mesures, encara que entre elles estigui el seu veto.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!