Primer pla de Marta Riesco.

Marta Riesco ha tornat a mentir i publiquen la prova que ho confirma

Marta Riesco queda en evidència una altra vegada

Marta Riesco continua capficada a defensar la seva versió dels fets. Assegura que va parlar amb Rocío Carrasco a través del telèfon del director de la revista Lecturas. Però tant el responsable de la publicació, Luis Pliego, com l'entorn de Rociíto ho han negat diverses vegades.

Fins i tot han publicat una sèrie de proves que desmentirien aquestes paraules, cosa que ha fet esclatar la reportera, que estava treballant a la Fira d'Abril. Durant la connexió en directe amb 'El programa de Ana Rosa' va voler donar-li la rèplica al responsable de la revista.

Marta no sortia de la seva sorpresa després de comprovar la informació que va compartir Plec al compte de Twitter. Va pujar una captura de pantalla per demostrar els detalls de la trucada que van mantenir ells dos. Es va tractar d'una trucada entrant que amb prou feines es va allargar un minut.

Però en aquesta imatge apareixia un detall que va molestar molt la periodista. I és que va fer públic el número de telèfon.

La xicota d'Antonio David insisteix que va parlar amb Rocío Carrasco i que Pliego hi va contactar per proposar-li un assumpte professional. Tot i així, l'objectiu de la trucada, segons la reportera, era l'interès de la filla de la de Chipiona a aliar-se amb ella.

Marta Riesco a 'El programa de Ana Rosa'
Marta Riesco insisteix en que ha rebut una trucada de la ex del seu xicot   | Telecinco

Durant la seva intervenció va parlar sobre les explicacions donades pel director de Lecturas. «Sé que ell ha penjat alguna cosa, com que dura un minut la trucada», apunta.

«Per cert, ha penjat el meu número de telèfon a Twitter. Vull dir que això és delicte i, per descomptat, prendré mesures per protecció de dades», va amenaçar. Està disposada a arribar fins al final per demostrar el seu relat.

Marta Riesco va oferir a l'equip de producció els missatges que es va creuar amb el responsable de la publicació. Volia deixar clar que aquesta trucada va tenir lloc i que ella no menteix en aquesta història. «És una bomba informativa que Rocío es posi en contacte amb mi per cantar No tengas miedo, quan estic enfadada amb Antonio David», va afegir.

Va assenyalar que Sonsoles Ónega va corroborar aquesta versió al seu programa de la tarda.

Per part seva, en vista de la situació, Luis Pliego va decidir posar-se en contacte amb l'espai que presenten Joaquín Prat i Patricia Pardo i va intentar aclarir el que havia passat aquell dia.

Va explicar que ell va trucar a la reportera mentre es trobava en un dinar amb la filla de la Jurado. Tractava de posar en contacte les dues dones. Tenia el consentiment de Rocío Carrasco.

No obstant, en cap moment hi va haver una conversa entre totes dues, ja que amb prou feines hi va haver temps. La connexió telefònica, com es va encarregar de demostrar el director, va durar tot just un minut.

Marta Riesco va rebutjar una possible trobada

Marta Riesco sí que va rebre una trucada de telèfon, com ella va assegurar. No obstant, com expliquen a Lecturas, la interlocutora no va ser en cap moment Rocío ni tampoc estava present mentre es feia.

Explica que l'esposa de Fidel Albiac no ha creuat mai una paraula amb ella i molt menys li hagi ofert implicar-se en un projecte laboral. Aclareixen que Plec truca a la reportera per concertar una possible cita. Però aquesta trobada no arriba a produir-se pel rebuig de l'actual parella d'Antonio David.

Muntatge fotogràfic de Marta Riesco i Rocío Carrasco.
Asseguren que mai no ha existit cap trucada entre Rocío Carrasco i la reportera   | CatalunyaDiari

Aquí és on finalitza qualsevol tipus de contacte amb ella. A més, expliquen que Carrasco mai no ha confirmat les paraules ofertes per la periodista. Mentre oferia aquestes declaracions, la filla de la de Chipiona es preparava per celebrar el seu aniversari.

Insisteixen que la història que Marta Riesco va explicar en directe a 'Ya son las ocho' no s'ajusta amb la realitat. Hi ha moltes mentides a les seves aportacions.