Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Marta Riesco amb rostre somrient a l'esdeveniment de Unicorn Content

Marta Riesco revela qui és la seva nova il·lusió després de trencar amb Antonio David

Marta Riesco ha tingut un retrobament molt especial

Marta Riesco ha recuperat el somriure després de tants mesos sumit en la foscor. I és que des que la van acomiadar de Telecinco, i va trencar amb Antonio David Flores, a la reportera li estava resultant molt difícil passar pàgina.

Tot i això, les últimes setmanes hem pogut veure-la força canviada, il·lusionada amb els seus nous projectes laborals i més optimista que mai.

No hi ha dubte que Riesco s'ha sabut refer a si mateixa malgrat els duríssims cops que s'ha endut i ara es mostra més forta que mai.

De fet, la reportera ja ni tan sols es talla a l'hora d'enfrontar-se als seus detractors, als quals planta cara així que té oportunitat.

Marta Riesco somrient amb el mar de fons
Marta Riesco torna a somriure després de la ruptura | Instagram, @marta.riesco

A més, recentment rebia una gran notícia laboral, i és que un mitjà argentí li ha ofert l'oportunitat de convertir-se en columnista.

Ha estat precisament al seu primer article per a IberoShow on s'ha sincerat i confessa que torna a sentir pessigolles a l'estómac per certa persona del seu passat.

És una persona que podria haver-li fet recuperar la il·lusió i pensar novament en l'amor. Però, de qui es tracta exactament?

Doncs bé, tal com explica la mateixa Marta, es tracta d'un noi amb qui va poder trobar-se durant el seu recent viatge a Tenerife.

Marta Riesco recupera la il·lusió després de la ruptura

«Vaig tornar a veure una persona que feia molts anys que no veia. Em vaig posar vermella i després de 4 mesos, crec que vaig tornar a sentir aquestes pessigolles», ha explicat sobre com va ser la seva reacció.

Tot i això, malgrat l'emoció del moment i aquesta il·lusió que va poder arribar a sentir, ella deixa clar que no és amor i que encara no està preparada per fer aquest pas.

Però, això sí, assegura que «va ser genial durant uns segons sentir que hi havia llum al final de la ruptura». Una ruptura que no hi ha dubte que l'ha marcada i que ha estat realment dura.

Antonio David Flores i Marta Riesco posant somrients en un photocall
Marta Riesco i Antonio David Flores van trencar fa uns mesos | Europa Press

Recordem que no fa gaire Riesco ens sorprenia revelant que fins i tot s'havia plantejat donar una nova oportunitat al seu ex, Antonio David. Una reconciliació que el malagueny va voler portar amb la més estricta intimitat, però que no acabava gens bé per a cap dels dos.

De fet, la reportera acabava explotant a les xarxes socials i explicava tots els detalls. Això també li servia per adonar-se que ja no valia la pena lluitar per aquesta relació.

Sens dubte, una última decepció que la portava a obrir els ulls. Després de setmanes tractant de refer-se, sembla que ha estat aquest misteriós noi qui ha aconseguit tornar-li l'esperança en l'amor.

«Durant aquella nit, durant uns minuts, em van tornar les papallones. I així, vaig tornar a començar a viure amb por, però també amb ganes», ha confessat.