Imatge de Marta Riesco a Telecinco.

Marta Riesco, sentenciada pel que ha fet amb David Flores: «No és la mare»

Marta Riesco, criticada per la foto que ha publicat

Marta Riesco ha fet les maletes i s'ha instal·lat a Màlaga amb la seva parella i amb els seus fills grans. Allà també han celebrat l'aniversari de David, que ha bufat 24 espelmes. Ha estat un dia ple de sorpreses on no han faltat el pastís, els globus ni les cançons.

Rocío Flores, la seva germana gran, adora David i sovint li envia afectuosos missatges a través de les xarxes. En aquesta ocasió, hem pogut veure els dos germans fosos en una abraçada. «Ell no s'imagina com soc d'afortunada que sigui el meu germà. Que res ni ningú t'esborri mai el teu somriure. Sempre de la mà. Sigues feliç avui i sempre», escrivia Rocío a les xarxes.

Marta Riesco penja una polèmica fotografia amb David

Marta Riesco, per la seva banda, també ha volgut homenatjar David. «Felicitats a la persona més bona i més preciosa del món. Conèixer-te és el que millor que m'ha passat en molt de temps, t'estimo 'Deivid'».

Tot i això, la felicitació de la periodista no ha agradat gaire a una part dels usuaris de Twitter, que han sentenciat: «No és la mare». Era una foto seva juntament amb David mentre ella fa el símbol de victòria amb els dits. Els internautes han interpretat el gest com si fos un trofeu o com una indirecta a Rocío Carrasco.

La periodista ha decidit defensar-se i publicar un missatge en què justifica el seu comportament. Explica, a més a més, que se sent jutjada per cada moviment que fa. Per ella, però, l'amor és el motor dels seus actes: «Tot es redueix a una cosa, L'AMOR».

'Storie' de Marta Riesco responent a les crítiques
Com a resposta a les crítiques que ha rebut, Marta envia un missatge | INSTAGRAM: @MARTA.RIESCO

Però, aquest no és l'únic motiu pel qual Riesco està rebent crítiques. En un altre 'post' Marta ha compartit una imatge del pastís, una gegantina palmera de xocolata, que mostrava una fotografia en què apareix Antonio David acompanyat pels seus tres fills. Els usuaris s'han molestat perquè ha mostrat la cara d'una menor, en aquest cas, de Lola, la filla d'Antonio David i d'Olga Moreno.

La vida de Marta Riesco ha canviat molt aquest últim any. Anteriorment, va estar relacionada sentimentalment amb el famós futbolista Karim Benzema i amb els actors Antonio Velázquez i Jesús Castro. La seva relació actual, però, s'ha tornat mediàtica i cada pas que fa és qüestionat, atès que Antonio David Flores és un personatge envoltat de polèmica.

Marta, de 35 anys, de moment no té fills, però no ho descarta. A la pregunta sobre si es veia casada amb Antonio David va contestar: «A veure què passa, suposo que abans que s'acabi l'any no, però bé».

Així, doncs, la periodista està disposada a fer el pas i a tenir descendència amb l'exmarit de Rocío Carrasco. A la pregunta de si també li agradaria tenir fills amb ell va afirmar: «M'encantaria també, tot. Ja ho vaig dir: el 'pack' complet».

Distanciament entre Marta i Rocío Flores

Quan Antonio David va començar la seva relació amb Marta, l'amistat entre aquesta i Rocío Flores es va ressentir. Elles eren grans amigues, però Rocío es va sentir traïda per la seva companya de programa i va provocar que es distanciessin. Actualment, ja no comparteixen espai televisiu, ja que Rocío està centrada en el seu paper d' 'influencer' i perquè Marta és ara reportera al programa Fiesta.

Recentment hem vist a la pantalla com Marta ha entrevistat Rocío Flores i totes dues han mostrat una actitud conciliadora. Les paraules de la filla de Rocío Carrasco han estat clares: «Mentre el meu pare sigui feliç amb tu i Olga amb Agustín, doncs tots feliços», i és que Rocío busca la felicitat de la seva família.

Imatge de Marta Riesco fent-li un petó al cap a Rocío Flores durant una entrevista en directe
Marta Riesco entrevista Rocío Flores | GTRES

Un altre assumpte és com es pren la 'marea rosa' , és a dir, els que defensen Rocío Carrasco, la relació de Marta amb els fills de la seva defensada. Cada gest, cada paraula o fotografia és analitzat i interpretat com una provocació cap a la filla de Rocío Jurado. Ells no perdonen com es va portar Antonio David ni els fets que van provocar que ella ara no estigui a prop dels seus fills.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp