Imatge de l'actriu i presentadora catalana Marta Torné amb un vestit de color verd

Marta Torné perd els papers per una pregunta que li fan molt: «Jo no tinc ganes»

Fa cinc anys que l'actriu i presentadora es troba casada amb el director Roger Gual

Si una mania té la premsa amb algunes actrius, cantants o artistes femenines en general és descentrar-se de la seva carrera professional per buscar el ‘morbo’ amb preguntes personals. Una de les que més es vol saber és si la dona de davant voldria tenir o no fills, independentment que la persona hagi deixat clara la seva intenció en el passat o no.

Fa dècades que celebritats tan reconegudes i professionals com Jennifer Aniston han hagut de suportar la pregunta més temuda de la seva vida personal: Vols tenir fills? Per què? O per què no? Segur que no canviaràs d’opinió quan trobis algú?

Marta Torné parla sobre ser mare

Al nostre territori, una de les actrius més preguntades sobre la seva vida personal és Marta Torné. La presentadora de 42 anys fa bastants que està a la televisió, com també fa cinc anys que està casada amb el director de teatre Roger Gual. Tot i que la pregunta ha estat repetida al llarg del temps, sembla que la resposta de Torné deixarà als periodistes sense ganes de tornar a preguntar qüestions tan atrevides en un temps.

La catalana es trobava durant aquests dies a Gran Canària per a assistir a la passarel·la ‘Moda cálida’ que s’està celebrant a l’illa. Allà, entre moltes altres qüestions, ha estat preguntada si s’ha plantejat mai tenir fills. I la seva resposta ha deixat clar que no vol tornar a sentir aquesta pregunta:

«No, sempre m’ho pregunteu», etzibava directa. «Suposo que dintre d’uns anys ja no em preguntareu perquè ja serà molt tard, però jo no tinc ganes, em sembla molt complicat i molt sacrificat... Vull dir: la raça no perilla perquè jo pugui tenir un fill o no. Ja hi ha suficient població. Jo la vida que tinc és molt divertida, tinc llibertat... bé, ara amb tot això és diferent...». Amb molt de respecte però també cansada de sentir sempre el mateix, Torné deixa clar que respecta totalment la decisió de ser mare: «És molt bonic, però no és el meu destí».

I és que als seus 42 anys, Marta Torné es troba en un gran moment professional. Actualment ha tornat a TV3 per substituir Anna Simón al programa ‘Persona infiltrada’, el qual està rebent bones dades d’audiència i fa que l’actriu i presentadora torni a casa després de triomfar a grans sèries com ‘Velvet Colección’ o  ‘El internado’.