Tamara Gorro preocupa: la imatge que ha deixat en xoc els seus íntims

La 'influencer' ha reaparegut per explicar el seu estat de salut

Tamara Gorro somrient en una imatge d'arxiu
Tamara Gorro ha estat operada d'un quist ovàric | GTRES

 

Tamara Gorro ha tornat a aparèixer a les xarxes socials per explicar el motiu de la seva operació d'urgència, que l'ha mantingut allunyada de les xarxes socials els últims dies. Ja en el seu moment, el seu marit Ezequiel Garay va haver d'enviar un comunicat utilitzant les xarxes de la seva dona per explicar que estava sent operada i que ella mateixa explicaria el motiu quan estigués millor.

 

«Escric en nom de la meva dona, a causa de la quantitat de missatges que estem rebent. Tamara va haver de ser intervinguda quirúrgicament. Ella es troba bé, però seguint la recomanació del doctor, ha d'estar en absolut repòs durant uns dies. No dubteu que com sempre, Tamara us explicarà en primera persona tot el que ha passat. Una abraçada molt forta. Ezequiel Garay», va escriure el futbolista.

 

Tamara explica en un vídeo l'origen de la seva intervenció

Ha arribat el moment: 48 hores després, Tamara ha decidit revelar el que ha passat i ha volgut voler ser honesta amb la seva 'família virtual', sense amagar res. Amb un aspecte desmillorat, fruit de l'operació a la qual ha estat sotmesa, ha explicat en un vídeo els motius que l'han portat a passar per urgències. Una imatge que contrasta amb l'energia que sempre mostra la dona d'Ezequiel Garay, a qui ara s'ha vist feble i sense energies.

 

«No hi ha necessitat d'allargar aquesta intriga per alarmar, no cal. Fa un mes, aproximadament, mes i mig, vaig tenir fortíssims dolors aquí baix i vaig anar a metge. El doctor va veure que hi havia una piloteta que no hauria de ser-hi, però em va dir que per la menstruació es podia eliminar. Aquesta menstruació mai va arribar...», començava explicant la 'influencer'.

 

«Eren dolors molt forts que em deixaven tirada. El dia de l'aniversari de Shaila vaig acabar a urgències. I aquest dimecres em vaig sentir molt malament. El metge va veure que aquesta piloteta havia crescut una mica més. L'ovari, com ell diu, estava una mica «segrestat» i em van intervenir per treure la piloteta».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicació compartida de Tamara Gorro (@tamara_gorro) el

 

Tamara ha volgut explicar que aquesta 'piloteta' és un quist ovàric que han hagut d'extirpar-li urgentment: «Han extret un quist, i com tot quist, ha de ser analitzat. Sincerament, podria haver gravat això dijous o divendres quan tingui els resultats, però crec que no és necessari mantenir la intriga i la preocupació. Estic a l'espera d'uns resultats, que estaran perfectes. I si no ho estiguessin, doncs endavant», ha assegurat la 'influencer' amb molta confiança.


Comentaris

envia el comentari