Joaquín Prat durant un acte d''El Programa de Ana Rosa' el 27 de juny de 2019

Mónica, la jove que indigna a Joaquín Prat: «Surto sempre de festa, no em contagio»

La toledana assegura que els joves han de córrer el risc de contagiar-se

Malgrat l'evidència científica, encara hi ha qui no es creu o no es vol creure la gravetat de la pandèmia del coronavirus. Persones de totes les edats que prefereixen córrer el risc d'emmalaltir als altres abans que complir amb les mesures bàsiques de prevenció.

Encara que existeixen ciutadans incívics de totes les edats, molt s'ha parlat de la irresponsabilitat d'alguns joves que es creuen immunes al virus. Així, hem pogut veure nombroses situacions de festes, 'botellons' i reunions on els joves no compleixen amb les mesures de seguretat.

Mónica, la jove de 21 anys que surt de festa cada dia

Sempre es parla d'aquestes persones des de l'anonimat, però gràcies al programa 'Cuatro al día' hem pogut posar rostre a una d'aquestes joves irracionals. El seu nom és Mónica, té 21 anys i és natural de Talavera de la Reina (Toledo).

La jove va connectar en directe amb el plató de Joaquín Prat per a mostrar la seva opinió respecte al coronavirus, i reafirmar el seu estil de vida aliè a la pandèmia.

«Per què els joves hem de deixar de divertir-nos, si la gent continua viatjant, els bars continuen oberts i l'aeroport de Barajas no es controla? Nosaltres tenim dret a divertir-nos també», assegurava la jove davant la incredulitat del presentador.

Mónica assegura que no pensa canviar la seva forma de vida pel coronavirus, argumentant que és un risc que els joves han de córrer. «Jo surto de festa cada dia i, si no m'he contagiat ja, és que ja no ho enxamparé. I si agafo la Covid, em tanco a la meva habitació i el passo, és el risc que els joves hem de córrer» ha advertit la toledana.

Joaquín Prat, indignat després de l'entrevista a Mónica a 'Cuatro al día'

Joaquín Prat no donava crèdit a allò que estava escoltant, i va intentar fer entrar en raó a la jove argumentant que el perill estava a contagiar a la seva família. «Tens tota la vida per a sortir de festa» deia el presentador, indignat. Malgrat els intents del presentador per aconsellar a la jove, Mónica va continuar insistint amb uns arguments tant rebatibles com absurds.

«El meu germà ja va tenir Covid i la meva àvia no es va contagiar, encara que ella ja té problemes respiratoris. A més, jo sé el que fan els meus amics les 24 hores del dia i estan bé», insistia la noia.

Després de la infructuosa conversa amb Mónica, Joaquín Prat va voler enviar-li un missatge subliminar a la jove a través del seu compte de Twitter.
El presentador va donar a conèixer el cas d'una jove que pensava com Mónica fins que es va contagiar i es va adonar de la gravetat de la pandèmia.