L'elenc d'actors de la sèrie 'Aquí no hay quien viva'

Embaràs inesperat a 'Aquí no hay quien viva': als 44 anys

Es tracta d'una de les cares més populars de la sèrie

María Pombo o Paula Echevarría són dues famoses que estan esperant un fill, i a aquestes s'ha sumat una actriu de la sèrie 'Aquí no hay quien viva', la madrilenya María Adánez, que té 44 anys. De forma inesperada s'ha produït aquesta gestació que la intèrpret, coneguda també pel seu paper a 'Amar es para siempre', ha donat a conèixer públicament. Tan feliç està per l'arribada del seu primer fill que ho ha explicat a les seves xarxes socials.

La bona notícia

Amb un vídeo de l'ecografia del seu nadó, que ha compartit a Instagram, és com María Adánez ha sorprès amb la bona nova. Un vídeo que ha acompanyat amb el següent missatge: «Aquest és el batec del cor del meu nadó. Estic embarassada de vuit setmanes. No sabeu l'alegria que em fa compartir-ho amb tots i totes vosaltres».

D'aquesta manera, l'actriu ha revelat que serà mare per primera vegada, amb la seva parella Ignacio Hernández Medrano, amb qui surt fa una mica més d'un any. Com no podia ser d'altra manera, seguidors, amics i companys de la intèrpret li han deixat moltíssims missatges de felicitació. En concret, entre els dels famosos han destacat els de Toñi Moreno, Eva Isanta, Aura Garrido, Fernando Tejero, Carolina Bang, Natalia de Molina...

Per la seva banda, els seus fans li han dit coses tan boniques com «quina alegria, Maria! Enhorabona als dos» o «Felicitats. Una gran abraçada». Tal és l'allau de felicitacions que ha rebut María Adánez que no ha dubtat a agrair-ho amb un altre vídeo. Així, n'ha compartit un de nou a Instagram on ha dit: «Donar-vos les gràcies per la quantitat de missatges tan bonics, tan emotius, tan sincers i tan autèntics que vaig rebre ahir. (...) Estic sorpresa i agraïda de rebre totes aquestes mostres d'afecte que venen de moltes parts del món».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicació compartida per María Adánez (@laadanez) el