Marta Torné sorprèn tothom en fotografiar-se sense maquillatge

L’actriu catalana no s'ha estat de res per fotografiar-se amb la cara totalment neta

Instagram és una de les xarxes socials més utilitzades per les famoses  que no dubten en compartir imatges del seu dia a dia amb els seus seguidors. Entre elles es troba Marta Torné  que acostuma a penjar fotografies dels seus viatges, esdeveniments, reportatges, entre altres, que sempre tenen més o menys repercussió entre els seus fans. 

L'actriu catalana normalment sempre va maquillada en tots els seus compromisos laborals i mai ha compartit cap imatge sense maquillar. Fins ara. A la seva última fotografia publicada al seu perfil oficial d'Instagram  es mostra completament natural, amb l'objectiu de defensar la bellesa natural, sense necessitat de fer servir cap mena d'artifici. 

En dubte la naturalitat de Marta Torné

No obstant això, no tothom s'ha cregut que Marta Torné digui de veritat: «Adoro els dies que no tinc compromisos i deixo descansar la pell sense maquillatges». A més a més, la catalana ha afegit l'etiqueta de «més natural que un iogurt» a la fotografia on se la pot veure sense maquillatge i amb els cabells rossos, un canvi de 'look' radical amb el qual va també va sorprendre tothom fa unes setmanes. 

Molts han qüestionat aquesta presumpta naturalitat: «Si no portes maquillatge, portes una crema amb color i el llapis blanc d'ulls... es nota» , «sense maquillatge no sé, però amb filtre segur», «mínim portes base i corrector», entre altres comentaris. Tanmateix, altres seguidors han defensat Marta Torné, fins i tot alguna maquilladora ha afirmat que la catalana diu la veritat i que la gent ho qüestiona només perquè no sap res del tema.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Marta Torné (@marta_torne) el

Marta Torné, de bruna a rossa

La catalana ha aconseguit provocar reaccions amb la seva darrera imatge compartida a Instagram. Com sempre aconsegueix amb totes les fotografies que penja a les seves xarxes socials. L'última va ser amb el seu canvi de 'look' radical on Marta Torné va sorprendre tothom passant de bruna a rossa. Tot i que està molt maca i els cabells clars l'han rejovenida molt, cal dir que el seu color natural i  fosc li donava molta més personalitat i força a la seva imatge. 

  • Notícia original de 'La Coctelera': Marta Torné pasa del maquillaje en su última foto en Instagram.