Primer pla de Marta Torné

Marta Torné, encén les xarxes amb la seva última foto i tothom es fixa en el mateix

La presentadora gaudeix de les vacances amb el seu entorn més proper

Ja fa uns dies que els rostres coneguts de la corpo gaudeixen de les vacances. Concretament, després de les eleccions generals, tots aquells que encara no havien pogut començar les vacances, ho van poder fer. Així, ja fa dues setmanes que s'ha estrenat la temporada d'estiu, i amb ella grans canvis pel que fa a la programació i a la plantilla. 

Aquest és el cas de Marta Torné, la qual, després de finalitzar la segona temporada d''Eufòria' gaudeix de les vacances. I és que la realitat és que la catalana ha aconseguit convertir el programa en un autèntic èxit.

Marta Torné, de vacances

De la mateixa manera que molts altres periodistes i presentadors de la televisió pública catalana, Marta Torné ha abandonat els platós per gaudir de les vacances. Tal com ha publicat al seu perfil d'Instagram, es troba passant uns dies amb la seva família, pels voltants de Barcelona.

Abans no arribi el mes de setembre i hagi de reprendre la seva agenda laboral, la presentadora aprofita les vacances per desconnectar, però també per connectar amb els seus seguidors a les xarxes. Ara, ho ha tornat a fer, ha deixat a tothom amb la boca oberta arran d'una foto amb biquini.

I és que, Marta Torné, no ha sorprès per gaudir de les vacances en un entorn idíl·lic, sinó pel seu espectacular físic als 45 anys.

Marta Torné es cuida, i molt, així ho ha demostrat a través del seu perfil d'Instagram. La realitat és que la catalana ha fet esclatar la xarxa amb una imatge estiuenca. La catalana ha mostrat el fabulós estat del seu físic a través d'una fotografia feta per la seva neboda. 

«Quan la teva neboda et fa una foto sense avisar: doncs et mors d'amor i es converteix en la millor fotografia del món», ha indicat la periodista. Als seus 5 anys, es mostra natural, amb un biquini vermell que conjunta amb un barret blanc i el seu to de pell. 

Sens dubte, la catalana demostra que està en plena forma, i això ha fet encendre la xarxa. Els seus seguidors no han dubtat a deixar-li comentaris. «Diosa», «Ets preciosa» o «Estàs estupenda», són alguns dels comentaris que es poden llegir a la publicació que, actualment, ja compta amb més de 7.000 m'agrada.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!