Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de primer pla de Massiel amb cara neutra i, al costat, la imatge d'una silueta d'home amb un llaç negre

L'estat de Massiel després de la mort del seu germà petit preocupa Telecinco

Hi ha certa inquietud per l'estat de salut de Massiel després de la mort recent del seu germà petit Emilio

Massiel travessa un dels moments més difícils de la seva vida. Recentment, la cantant s'ha hagut d'enfrontar a la terrible notícia de la mort del seu germà petit. Emilio, amb 71 anys, no ha pogut superar la malaltia que patia.

La revelació d'aquest succés ha generat una gran preocupació per l'estat de la cantant. Es coneix que tots dos mantenien una relació molt propera i ella ha estat donant-li suport durant els seus últims dies.

Massiel, devastada per la mort del seu germà petit Emilio

Diumenge passat, el programa Fiesta de Telecinco, va mostrar la seva preocupació per la situació en què es troba Massiel després de conèixer la notícia. Va ser la periodista Monika Vergara qui va donar els detalls sobre la situació.

Pel que sembla, Emilio feia diverses setmanes que es trobava en mal estat. Tanmateix, ha comentat que “ningú sabia que estava tan greu”. “Ja feia un temps que estava malalt, però ell amb el seu optimisme treia ferro a l'assumpte i treia un somriure a tothom”, va afegir Monika.

A més, la periodista va assegurar que Massiel està “molt malament” en aquests moments. “El seu germà era algú a qui estava molt unida. Era el suport personal i professional”, va explicar.

La relació entre ells sempre ha estat molt bona. De fet, va assegurar que “mai no van discutir”. Un aspecte que cal destacar, ja que es veien pràcticament diàriament i tractaven temes tant familiars com laborals.

La realitat és que Massiel confiava molt en Emilio. Tant era així que va decidir que fos el seu representant. De fet, aquesta relació professional es va allargar més de dues dècades de la carrera musical de l'artista.

Ella sempre ha demostrat que ha volgut estar molt a prop seu, fins i tot en els pitjors moments. Encara més, es coneix que ha anat a visitar-lo diàriament durant aquest període de la seva malaltia.

Primer pla de Massiel mirant a càmera
Massiel encén totes les alarmes amb la seva absència | RTVE

L'absència preocupant de Massiel al funeral d'Emilio

La sorpresa ha saltat el dia del funeral. Massiel no era entre els assistents. Sembla que l'artista ha decidit no anar al tanatori a donar l'últim adeu al seu germà.

Un gest que ha cridat molt l'atenció i ha preocupat molt els seus seguidors. Motiu pel qual Carmen Santamaría, filla de la víctima, ho ha explicat a la premsa. "Ella ja ha estat amb ell a casa avui i s'ha pogut acomiadar molt bé, així que es troba a casa molt afectada", va explicar a EuropaPress.

Massiel ho està passant realment malament i no ha volgut reviure el comiat al seu germà al tanatori. Per això, ha decidit quedar-se a casa suportant el dolor en solitud.

Per tornar a justificar la seva absència, Carmen Santamaría va fer referència als problemes de salut. “Ja sabeu que la meva tieta sempre està amb les seves xacres. Ella està molt disgustada, com és normal amb el seu germà petit, i té un peu malament. Ella ja ha estat amb ell a casa avui i s'ha pogut acomiadar molt bé, així que es troba a casa molt afectada, però no vindrà. Ja s'ha acomiadat del seu germà”.