Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Alfonso Arús mirant a càmera, somrient, vestint un vestit negre, i foto petita de Kiko Rivera

La notícia que Alfonso Arús ha donat a 'Aruser@s' sorprendrà per a bé Kiko Rivera

Alfonso Arús ha deixat molt clar què pensa sobre un aspecte molt concret de la mare de Kiko Rivera, Isabel Pantoja

Alfonso Arús cada dia aborda a Aruser@s una infinitat de temes per a entreteniment dels seus espectadors, que el fan líder de la seva franja. I avui ha tocat un dels assumptes més candents del moment: el darrer concert que ha fet Isabel Pantoja a Extremadura.

Precisament en posar sobre la taula aquesta cita musical, Alfonso Arús ha donat una dada que haurà sorprès per a bé Kiko Rivera, el fill de la 'tonadillera'. I és que aquest, que fa temps que no té relació amb la seva mare, ha comprovat que el presentador no suporta les cançons d'aquella. Per tant, ha vist que tots dos, per diverses raons, comparteixen haver parlat malament d'ella públicament

Alfonso Arús parla a Aruser@s de l'esdeveniment musical

Alfonso Arús és conscient que Isabel té milers de fans, per tant, no ha dubtat a donar compte al seu programa de l'actuació que ella ha fet a Mèrida. Concretament, al teatre romà de la ciutat i dins de la seva àmplia gira.

En concret, el presentador català ha permès que sigui la seva filla, Tatiana Arús, qui hagi plantejat l'assumpte. Aquesta ha dit: “Va fer el do de pit davant de 2.500 persones, que estaven desitjoses de veure-la actuar. Es va transformar en una autèntica deessa romana, fent honor al teatre on actuava, que és un enclavament molt bonic”.

Captura de Tatiana Arús parlant a la televisió sobre la presentació d'Isabel Pantoja
Alfonso Arús ha vist Tatiana donar detalls del concert d'Isabel | La Sexta

Alfonso Arús segurament ha tret un somriure amb les seves paraules a Kiko Rivera

Alfonso Arús, després de la presentació de la col·laboradora, ha pres la paraula. Ho ha fet per dir: “A veure, tenim un problema. Tatiana és molt curosa a l'hora de treure els talls dels concerts d'Isabel Pantoja i és una tortura estar durant mitja hora escoltant aquest concert”.

D'aquesta manera, el català ha fet una confessió que haurà sorprès i que haurà tret un somriure a Kiko. Aquest, que no es parla amb la mare, ha descobert que al presentador no li agrada gens la música de la cantant. Els dos homes han compartit així alguna cosa: no parlar positivament de l'artista, per diferents motius, això sí.

Després d'aquesta confessió d'Alfonso, la seva filla hi ha intervingut per justificar la seva feina. Ha explicat: “Doncs això que tu arribes ara. Jo començo a casa cap a les 03:15 a escoltar-lo i després continuo a les 04:30”.

Arús li ha respost: “Ja, però com vas fragmentant i vas endavant i enrere, una altra vegada. És que arriba un moment en què satura”.

I Tatiana ha tornat a prendre la paraula per intentar explicar la seva manera de treballar. Ha explicat que “Isabel és que va fent els monòlegs mentre l'orquestra continua tocant. Aleshores, he d'afinar molt bé l'oïda per escoltar què diu i és que, a més, el públic respon”.

Alfonso, entre bromes, ha reiterat que no suporta la música de la mare de Kiko. Ho ha fet dient-li a la jove: “D'acord, però tu has de posar-te a la pell de la resta de treballadors, que no en tenim cap culpa. Els amics espectadors no saben què és”.

Captura d'Alfonso Arús parlant al seu programa de televisió
Alfonso Arús ha deixat clar que no suporta estar sentint la música de Pantoja | La Sexta

“Va cap endavant i cap enrere, cap enrere i cap endavant, una altra vegada. Se sent un pianista de fons i Isabel llançant un speech que no s'acaba mai”.

Després, després d'evidenciar que no és fan de Pantoja, Alfonso Arús ha donat més informació de l'últim xou d'aquesta. Per exemple, ha revelat que va sorprendre els assistents cantant a duo amb Soraya Arnelas. Encara més, s'hi va unir més tard Anabel Pantoja per interpretar juntes la coreografia que s'han inventat de la cançó Garlochí.

Alfonso, davant d'aquesta informació, ha tornat a donar la seva opinió amb sentit de l'humor: “Els seus convidats són tan variats com els de Madonna. Potser surt una persona d'OT, que surt Soraya; vaja, que mai no saps qui pot aparèixer. I després, a més, va llançar una de les seves indirectes, com ara «Vas a extrañarme tú»”.