Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Pedro García Aguado, el logo de Supervivientes i Gorka

'Supervivientes' fa un anunci inesperat que deixa mut Pedro García Aguado

'Supervivientes' ha donat una informació dura a Pedro García Aguado, ja que afecta el seu futur al reality

Supervivientes està afrontant la seva recta final i no deixa de sorprendre els seus espectadors, però també els concursants. Un exemple d'això últim és que ha donat una notícia a Pedro García Aguado que ell no esperava i que l'ha deixat gairebé sense paraules.

Supervivientes li ha comunicat que el seu company, Gorka, va decidir salvar-se a si mateix i nominar-lo. Per això l'exjugador de waterpolo s'ha quedat decebut i trist. Lògic, perquè el seu futur al concurs torna a ser a la corda fluixa.

Supervivientes dona la pitjor notícia a Pedro García Aguado

Supervivientes ha viscut aquests dies la nominació directa d'Aurah, que ha aconseguit salvar-se, i l'expulsió de Kiko Jiménez. Sense oblidar que Blanca Manchón s'ha incorporat al grup com a concursant de ple dret.

Això sí, a la gala de fa unes hores de Conexión Honduras s'ha viscut, a més, un moment molt tens. Ha passat quan, a través de Sandra Barneda, s'ha comunicat als participants que “la llista de nominats no és la que sabeu. Ha canviat”.

I és que dijous passat, Gorka, amb Aurah, Marieta i Arkano, va ser posat a la terna pels seus companys per ser expulsat. Ara bé, com que tenia en el seu poder el trident daurat de Posidó, va decidir salvar-se ell i al seu lloc posar Pedro García Aguado. Una decisió que els habitants de l'illa han conegut a través d'un vídeo en ple directe del reality.

Supervivientes els ha deixat perplexos, especialment a l'exesportista, que s'ha quedat mut. Només ha pogut dir: “Més o menys ho podia intuir, però la meva ingenuïtat em va fer pensar que no. Així que una altra setmana més nominat, per això espero que el públic em torni a salvar com ha fet unes altres vegades”.

Captura del porgama Connexió Hondures amb Pedro García Aguado i Gorka
Pedro García Aguado s'ha quedat sense paraules en conèixer que torna a estar nominat | Supervivientes

Pedro García Aguado trenca el seu silenci a Supervivientes després de la decisió de Gorka

Supervivientes ha fet que a l'illa es visqui un moment de tensió quan s'ha comunicat el que va fer Gorka dijous passat. En un primer moment, Pedro no ha sabut què dir. Tot i això, després, ha decidit parlar i ho ha fet amb contundència.

Ha exposat: “Estic una mica aixafat. No coneixia el tema del trident, només Marieta i Aurah m'ho van comunicar i vaig pensar que ell l'únic que podia fer era salvar-se. No sabia que podia salvar-se i, a més, nominar algú”.

“En aquest cas, no m'ho prenc com una cosa personal perquè era l'únic que quedava per nominar. Em dol especialment aquesta nominació, perquè som a la recta final i volia viure una setmana més tranquil. Però bé, forma part del concurs i jo soc esportista, un competidor, i jugarem aquesta setmana”.

Pedro García Guado i Gorka a Supervivientes
Pedro García Aguado ha donat la seva opinió sobre la postura de Gorka | Supervivientes

A això ha afegit: “Vull arribar al final. Ja que he patit i plorat tant, vull arribar a la final”.

Barneda ha plantejat a García Aguado que també Gorka podia haver optat per no fer servir el seu poder. I davant d'això, Pedro ha exposat: “Crec que és intel·ligent i ha jugat molt bé. Arriscar-se en el temps que ens trobem a una altra nominació és complicat i hauria estat temerari no gastar aquesta carta que ell tenia”.

Paraules després de les quals el basc ha justificat la decisió que va prendre dijous. Ha explicat que “evidentment, jo vull arribar com tots a aquesta somniada final i tinc por de poder sortir-ne. No sabem el que queda i volia fer servir aquest poder que vaig guanyar”.

Aquesta determinació fa que la llista de nominats aquesta setmana quedi formada per Arkano, Aurah, Pedro i Marieta. Les quinieles semblen indicar que aquesta última té més paperetes per ser l'expulsada, per la seva unió a Kiko Jiménez, però qualsevol cosa pot passar.