Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge del plató de Socialité al fons, Álvaro Muñoz Escassi seriós en vestit i corbatí negres i María Verdoy parlant amb tirants negres

María Verdoy frena 'Socialité' per donar una mala notícia sobre Álvaro Muñoz Escassi

María Verdoy ha sorprès els espectadors del seu programa donant la dada més inesperada del genet

María Verdoy s'ha tornat a posar al capdavant de Socialité com cada cap de setmana i ho ha fet destapant una informació inesperada. En concret, ha deixat bocabadats tots els espectadors revelant el que ningú podia imaginar d'Álvaro Muñoz Escassi.

El que ha passat és que María Verdoy ha explicat que el famós genet podria estar vivint una crisi amb la seva parella, María José Suárez. I és que hi ha detalls que així ho insinuen, com el fet que temporalment han deixat de seguir-se a les xarxes socials.

María Verdoy dona a conèixer el moment complicat que pot estar vivint Álvaro Muñoz Escassi

María Verdoy condueix des de fa mesos Socialité, després que es decidís no continuar comptant amb María Patiño. I, com la seva antecessora, no dubta a donar les exclusives més inesperades. Un exemple és el que acaba de revelar.

La presentadora ha informat que Álvaro Muñoz Escassi i la seva parella des de fa tres anys estarien vivint una crisi seriosa. Crisi que hauria sorgit després d'haver fet una escapada a Mallorca.

Captura de Socialité amb María Verdoy somrient en vestit blanc i negre i una imatge de María José Suárez amb un vestit vermell de flamenca i una flor als cabells al costat d'Álvaro Muñoz Escassi en vestit blau baixant unes escales l'1 de juny de 2024
Maria Verdoy ha donat la informació més inesperada d'Escassi | Mediaset

Què ha fet sospitar que les coses no van bé entre ells? Diversos detalls. Entre ells, com ha exposat Gema Mirón, “que, per uns dies, han deixat de seguir-se a les xarxes. I això és símptoma que les coses no van bé”.

“A més, a les últimes publicacions tampoc s'han donat 'm'agrada'. Això sí, divendres s'han tornat a seguir, per això vam trucar a Álvaro Muñoz Escassi”.

I ha estat en aquest punt quan Verdoy ha conegut que el diàleg amb Álvaro només ha fet que les sospites de crisi augmentin. El motiu és que ell ha explicat de manera poc creïble “que van deixar de seguir-se sense adonar-se'n”.

Però el més cridaner és que, segons el programa, quan li van preguntar si seguien bé com a parella, ell va respondre: “Digueu el que vulgueu”. Al que va afegir: “Que digueu el que vulgueu”. Unes respostes gens contundents que han avivat els rumors de crisi.

Álvaro Muñoz Escassi: la seva peculiar història d'amor

María Verdoy, amb els seus companys de Socialité, ha sorprès revelant que possiblement la relació entre Álvaro Muñoz Escassi i la seva xicota estigui a la corda fluixa. És clar, perquè havien aconseguit convertir-se en una parella molt sòlida.

La seva història d'amor va començar als anys 90, quan es coneixen i ell, segons les seves paraules, va sentir “un enamorament sobtat”. Tot i això, no va ser fins molt més tard quan van decidir donar-se una oportunitat: el 2021.

Des de llavors han presumit del seu amor constantment, tant a programes i revistes com a xarxes. Encara més, han aconseguit formar una família, amb els fills que tenen d'altres relacions anteriors. I això feia pensar que, d'una vegada per totes, el genet, tot un faldiller, havia trobat l'estabilitat després d'haver conegut la dona de la seva vida.

María José Suárez amb un vestit negre agafada del braç d'Álvaro Muñoz Escassi amb un vestit negre
Álvaro Muñoz Escassi havia aconseguit calmar-se amb aquesta relació | GTRES

Encara que, segons el format de Telecinco, aquesta bella parella podria estar a punt de trencar. Tot i això, caldrà esperar per confirmar-ho, perquè els seus protagonistes es posicionin el respecte.