Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de Cristina Pedroche amb el seu marit, Dabiz Muñoz, i una imatge circular desenfocada amb un emoji sorprès

La inesperada foto de Cristina Pedroche que ha deixat muts Dabiz Muñoz i els seus fans

Cristina Pedroche ha buscat en el seu àlbum personal per treure a la llum una instantània amb què callar moltes boques

Cristina Pedroche és una de les dones del nostre país que més interès desperta. Tant és així que les seves campanades són les més vistes cada any i compta amb 3.000.000 de seguidors a Instagram.

Precisament estar sempre al focus mediàtic fa que diàriament ella rebi molts aplaudiments, però també crítiques. En concret, aquestes li arriben pel seu físic i davant seu ha decidit no quedar-se de braços plegats.

El que ha fet ara Cristina Pedroche és sortir al pas dels que es fiquen amb les celles gruixudes. Per això, ha rescatat una fotografia de la seva adolescència amb què ha deixat callat el seu marit, Dabiz Muñoz, els seus fans i fins i tot els seus haters. Ningú esperava que publiqués una imatge d'aquesta mena, que ha permès veure com era la seva imatge aleshores.

Cristina Pedroche publica una imatge sorprenent i que deixa bocabadat tothom

Cristina Pedroche, que ha reconegut estar passant-ho malament per les crítiques cap al seu postpart, fa temps que rep burles per un altre motiu. Ni més ni menys que perquè, d'un temps ençà, s'ha deixat les celles més gruixudes. I és que n'hi ha que creuen que no l'afavoreixen en absolut o que són fruit d'algun retoc.

Muntatge de fotos de Cristina Pedroche, amb cara plorosa, parlant de l'assetjament dels paparazzi a Madrid
Les celles han provocat a Cristina Pedroche més d'un maldecap | Instagram, cristipedroche

La col·laboradora de Zapeando intenta no fer cas als atacs que rep, però en aquesta ocasió ha decidit no quedar-se callada. La seva paciència ha arribat al límit i ha optat per respondre als haters que es burlen de la seva decisió respecte a les celles esmentades. Ho ha fet compartint una fotografia d'adolescent, amb què aclareix que sempre li ha agradat portar-les gruixudes i que són naturals.

Cristina ha sorprès amb aquella instantània de quan tenia 18 anys perquè permet descobrir com era fa anys. Al costat d'aquesta, que segur ha agradat a Dabiz Muñoz, ha escrit: “Sempre he tingut les celles grassonetes i m'agradava portar-les molt definides. Abans, estava obsessionada i cada vegada que em veia un pèl, me'l treia, cosa que fa que, al final, te'n vagis traient alguns que no toquen”.

“Un dia em va dir una amiga: «T'estàs deixant unes celles rares». I tenia molta raó”.

Tot seguit, ha reconegut que es va deixar serrell per dissimular-les i fins i tot que es va passar diversos mesos sense depilar-les. Després de tot això ha explicat que “al final van tornar a sortir i ara només em trec els pèls que estic 100% segura que no vull que estiguin. Si hi ha dubte, el deixo”.

“I així amb els anys han crescut, només he hagut de tenir paciència. No m'he fet cap tractament de res”. Al mateix temps que ha reconegut que únicament alguna vegada se les ha tenyit i fins i tot que se les ha laminat o maquillat en algun moment.

Per acabar, ha llançat un missatge als que la critiquen per aquest detall de la seva imatge. Ha dit: “He tingut la sort que tornessin tots els pèls, perquè a mi, que soc qui les porta, m'agraden així. Si no t'agraden grosses les celles, no les portis així, però deixa'm que jo les porti com vulgui”.

Cristina Pedroche genera nou enrenou amb la seva publicació

Cristina Pedroche volia fer callar les xafarderies i crítiques cap a ella amb aquesta fotografia d'adolescent. Però el que ha fet és provocar més debat encara a les xarxes.

Sí, perquè n'hi ha que s'han quedat perplexos en conèixer com era de jove. Exemples són missatges com els següents: “En aquesta imatge estàs preciosa” i “Aquesta Cristy estaria flipant amb la que ets ara”.

Muntatge en primer pla de Dabiz Muñoz i Cristina Pedroche seriosos mirant-se
A Dabiz Muñoz segur que li ha agradat la foto de Cristina Pedroche | catalunyadiari.com, Atresmedia, Europa Press

I també perquè els seus detractors han tornat a fer servir la publicació per atacar-la. D'aquí comentaris com aquests: “Allà no portaves les celles ni grassonetes ni definides, però ara les portes d'un exagerat que gairebé et cobreix la cara” i “Les tenies bé. En aquest moment les portes fatal”.