Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de Fran Rivera en primer pla somrient a la càmera durant el concert d'AC/DC i una imatge circular d'Alejandra Osborne al mateix esdeveniment

La veritat sobre Fran Rivera i la seva estranya trobada amb la filla de Bertín Osborne

La curiosa coincidència de Fran Rivera i Alejandra Osborne a l'entrada de La Cartuja per veure el concert d'AC/DC

En els darrers dies, Espanya està sent el focus dels dos concerts més importants del panorama musical. D'una banda, a Madrid hi havia un dels concerts més esperats del moment, el de la cantant Taylor Swift.

A 500 quilòmetres de distància, tenia lloc l'únic concert que podia eclipsar el de la nord-americana, AC/DC. El famós grup de rock oferia el primer dels seus dos concerts que farà a l'estadi de La Cartuja de Sevilla.

Fran Rivera es destapa com un fan incondicional d'AC/DC

Al concert es van poder veure molts dels rostres més famosos del panorama espanyol. Com per exemple, el de Fran Rivera. El torero no es va voler perdre l'oportunitat de veure en directe la mítica banda de rock britànic-australiana.

La seva presència va fer que descobríssim una nova faceta seva. Atès que no es coneixia que el fill de Paquirri fos seguidor d'aquest tipus de música. De fet, sembla que li agrada força, ja que se sap totes les seves cançons.

"Em flipen totes! Hell Bells m'encanta. Molts... Thunderstruck la més famosa, oi? A mi m'encanten totes, me les sé molt", explicava Fran a Europa Press.

Foto de Fran Rivera acudint al concert d'ACDC a Sevilla
Fran Rivera no es perd el concert d'AC/DC a Sevilla | GTRES

Fran Rivera caminava molt content pels voltants de l'estadi. Se'l podia notar a la cara que tenia il·lusió per veure el seu grup favorit. Una prova d'això va ser les declaracions simpàtiques a la premsa.

Tot i això, cal destacar que va cridar l'atenció que se'l veiés acudir sol al concert. És curiós que no fos acompanyat per la seva dona, Lourdes Montes. Possiblement, no sigui tan fan com ell del famós grup.

Alejandra Osborne no es va voler perdre el concert d'AC/DC a Sevilla

La nota curiosa de la tarda va ser la coincidència de Fran amb Alejandra Osborne, filla de Bertín Osborne, a l'entrada a l'estadi. Ella, a diferència del torero, va preferir no donar gaires declaracions als mitjans.

Li van preguntar sobre si el seu pare ja tenia data per fer-se les proves de paternitat per comprovar si el fill de Gabriela Guillén és seu. No obstant això, no va mediar paraula sobre això.

Després va seguir el pas cap a l'entrada del concert. Li van fer alguna qüestió sobre els temes favorits d'AC/DC, però, al contrari que Fran Rivera, no es va aventurar a respondre.

Fotografia d'Alejandra Osborne parlant amb la premsa durant el concert d'AC/DC a Sevilla
Alejandra Osborne coincideix amb Fran Rivera | Europa Press

Sembla que la filla del famós cantant tenia una mica de pressa per entrar al concert, motiu pel qual va demanar a la premsa que la deixessin passar tranquil·lament.

"Només vull fotre bots i comprar-me una cosa de banyes vermelles", exclamava després en veure l'accessori de lluny.

A diferència de Fran Rivera, Alejandra va anar sola als voltants de l'estadi, però just a l'entrada se la va veure saludar dos amics. Per això es pressuposa que va quedar amb ells per gaudir de l'espectacle.

Després tots dos van entrar a l'estadi per gaudir del meravellós concert que oferia el grup de rock. Ens vam quedar amb el dubte de si es van trobar dins del recinte alhora que saltaven vibrant al so de la música.