Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb Belén Esteban amb Marta Riesco i Isa Pantoja

Belén Esteban explica la veritat sobre la ruptura entre Isa Pantoja i Marta Riesco

Belén Esteban explica què va passar realment entre Isa Pantoja i Marta Riesco

Belén Esteban ha tret a la llum detalls sobre l'amistat entre Marta Riesco i Isa Pantoja, que es va trencar a causa de cert incident que va tenir lloc a Cantora.

Per començar, Esteban ha deixat molt clar que ella no compara la seva situació amb la de Marta Riesco, tal com insinua la reportera a l'entrevista que ha concedit.

Sobretot, perquè ella considera que "a nosaltres ens van fer fora de Mediaset, però a tu et van fer fora d'una productora per certs motius que encara no coneixem", sentencia.

Captura de Belén Esteban amb una imatge de Marta Riesco
Belén Esteban comenta la situació de Marta Riesco | Canal Quickie

De la mateixa manera, insisteix que ni ella ni els seus companys "han estat mai deslleials a ningú". Així, han advertit que Marta Riesco deixa de ser amable a cert punt de l'entrevista.

I, aprofitant que Riesco està al punt de mira, Belén Esteban ha rescatat certs detalls del passat de la reportera. Així, ha tret a lluir novament una situació que es va viure entre Marta i la seva llavors amiga, Isa Pantoja.

"A mi Marta no m'ha agradat mai", ha destacat Esteban. I aquí li ha preguntat a David Valldeperas si Marta explicarà el que va passar a la butaca de Cantora.

Belén Esteban revela el que va passar entre Marta Riesco i Isa Pantoja

"A mi em va semblar una falta de respecte el que va passar, perquè tu pots fer sexualment el que vulguis amb qui et doni la gana. Però si et conviden, i posar-te a fer aquesta mena de coses encara sabent que pot passar gent... “, ha recordat.

Va ser Kiko Rivera qui treia a la llum aquest episodi que va tenir lloc durant la nit de Cap d'Any del 2018. El germà d'Isa Pantoja destapava aquesta tòrrida trobada assenyalant dues amigues de la jove.

Tot i això, mai es va arribar a saber el nom d'aquestes dues noies, fins a temps més tard, quan Marta Riesco va saltar a la fama per la seva relació amb Antonio David Flores.

Captura d'Isa Pantoja a Telecinco amb una imatge de Marta Riesco
Isa Pantoja i Marta Riesco van trencar la seva amistat fa temps | Telecinco

"Això del sofà va passar, van ser dues persones, una és anònima, l'altra és Marta i Aneth mirant", detallaven sobre això segons la versió d'Isa Pantoja.

A més, sembla que hi va haver una traïció entre amigues, ja que "tenien un pacte de no explicar res".

Va ser a partir d'aquí quan la relació entre Isa Pantoja i Marta Riesco es trencava. "Jo vaig recolzar la meva amiga i van sortir a la llum unes informacions i ja no hi vaig confiar", assegurava Pantoja sobre això.

"Va acabar malament amb Isa Pantoja, perquè ho va fer a casa de la seva mare", ha assenyalat Belén Esteban.