Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb Cristina Pedroche juntament amb la seva publicació a xarxes socials

Cristina Pedroche, entre llàgrimes per un comentari que destapa el seu complex més gran

Cristina Pedroche ha trencat a plorar per un comentari força maliciós i que l'ha afectat més del que s'esperava

Cristina Pedroche s'ha quedat força afectada després de rebre un comentari força maliciós sobre el seu físic. I és que tot i que la presentadora intenta no fer gaire cas a les crítiques que rep gairebé diàriament, no ha pogut evitar reaccionar a aquest últim.

Pel que sembla, tot va tenir lloc durant un esdeveniment, quan Pedroche novament va haver d'aguantar que es fiquessin amb el seu físic.

Segons ha confessat ella mateixa, fins i tot va trencar a plorar davant les paraules d'una persona que li va dir que "tenia una panxa molt bonica".

Cristina Pedroche somrient com a presentadora de Password a Antena 3
Cristina Pedroche, afectada per les crítiques que ha rebut | Atresmedia

Un fet sobre el qual s'ha volgut sincerar en xarxes socials. "Ahir em va passar una cosa rara. I em va asseure força malament perquè em van preguntar si estava embarassada", ha compartit amb els seus seguidors.

"I no, aquesta persona no ho deia de broma. Creia que aquest tipus de comentaris ja no es feien, però es veu que sí", s'ha lamentat Cristina Pedroche.

Acostumada a rebre tota mena d'atacs i crítiques sobre el seu aspecte, sembla que aquesta persona ha sabut ficar el dit a la nafra.

Cristina Pedroche se sincera amb els seus seguidors

La mateixa Cristina confessa que està en una etapa de molt estrès i això acaba afectant també el seu cos. Per això té la panxa una mica més inflada.

"És veritat que aquests dies que estic més estressada, no paro de treballar i no dormo bé", admet. "Tinc la panxa més inflada, però d'aquí a dir això de l'embaràs...", afegia.

Tot i que, per sort per a ella, el dia va anar millorant. I és que a les entrevistes que va concedir "la van tractar amb un afecte increïble i es va animar".

Captura de la publicació de Cristina Pedroche a xarxes socials
Cristina Pedroche se sincera en una publicació sobre el seu complex més gran | Redes sociales, @cristipedroche

Tot i això, Cristina Pedroche no va poder evitar que la situació l'afectés més del compte i que aquest comentari la fes plorar.

"Us ha passat una cosa així? I si és que sí, què vau contestar?", ha preguntat als seus seguidors. La comunicadora sap que ells li brindaran tot el suport que necessita, per la qual cosa no dubta a consultar-los sobre qualsevol situació.

"Jo vaig dir que acabava de menjar i que em semblava de mal gust que em digués que tenia una panxa molt bonica", explicava tot seguit.

Captura de Cristina Pedroche a l'Hormiguero del dijous 21 de desembre de 2023
Cristina Pedroche ha confessat la trista situació que li ha tocat viure | Atresmedia

"Vaig intentar no plorar, però no ho vaig aconseguir. Entre el sensible i cansada que estic no controlo bé les meves llàgrimes", explicava a la seva publicació.

I concloïa manant-los un desig d'allò més sincer: "Tant de bo s'acabés això d'opinar sobre els cossos dels altres".