Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de primer pla de José Ortega Cano i Paloma Cuevas, tots dos amb rostre somrient

José Ortega Cano s'oblida de les càmeres i confessa què sent per Paloma Cuevas

José Ortega Cano ha descobert com és la seva relació amb Paloma Cuevas després de tants anys d'amistat

José Ortega Cano està sent notícia els últims dies i no és precisament per la seva carrera com a torero. Últimament, han sorgit uns rumors que el situen en una mala situació financera. Unes suposicions que es van originar arran d'unes declaracions de la seva exdona, Ana María Aldón.

L'empresària deia que el seu exmarit no li estava passant la pensió que van pactar a l'acord de divorci. Per part seva, el torero es va defensar dient que simplement es tractava d'un problema del banc.

Tot i això, uns dies després es va revelar que la situació econòmica d'Ortega Cano estava en perill. Arribant a exposar fins i tot que li podrien embargar la casa per impagaments.

José Ortega Cano revela com és la seva relació amb Paloma Cuevas

El torero va anar a la celebració de l'aniversari de Victoriano Valencia i a la seva arribada va atendre els mitjans de comunicació. Hi va haver un moment en què semblava haver oblidat la presència de les càmeres.

Ortega Cano confessava que se sent molt proper a Paloma. Comparteixen una amistat des de fa molts anys. Fins i tot abans que la dissenyadora comencés a sortir amb Enrique Ponce. De fet, alguna vegada ha fet alguna declaració en què deixava caure que podien haver estat junts.

El torero ha comentat que no hi té cap problema, és més, la relació continua sent molt bona. No hi ha dubte que el torero processa un afecte especial a la dissenyadora. N'és una prova el to molt afectuós que té sempre quan parla sobre ella.

La curiosa petició de José Ortega Cano a Paloma Cuevas que implica Luis Miguel

En les declaracions, Ortega Cano va fer una petició a Paloma Cuevas sobre un tema que té a veure amb la seva parella, Luis Miguel. “Home, jo no sé com va la cosa, però sí, li demanaré una entrada[per al seu concert]a Juan Miguel. A Luis Miguel, perdó”, va rectificar amb un somriure.

José Ortega Cano parlant amb un vestit blau davant dels micròfons
José Ortega Cano desitja ser convidat al futur casament de Paloma Cuevas i Luis Miguel | Europa Press

Una petició molt cridanera, que va provocar les rialles dels mitjans assistents davant l'equivocació del nom del famós cantant.

La relació entre el torero i la dissenyadora de moda ha estat sempre força propera. Motiu pel qual Ortega Cano sent prou confiança per fer aquest tipus de sol·licituds. De fet, el més segur és que hagi estat ben rebuda.

José Ortega Cano es pronuncia sobre un possible casament entre Paloma Cuevas i Luis Miguel

Es tracta d'una de les parelles del moment pel que fa a la crònica social. Des que van fer pública la seva relació, no han deixat de ser objecte de tota mena d'especulacions.

Concretament, s'especula sobre un possible casament. De moment, cap dels dos s'hi ha pronunciat. Tot i que és cert que la seva història d'amor va molt ben encaminada i així ho demostren en les diferents aparicions públiques.

José Ortega Cano amb el cap de costat i mirant a càmera
Ortega Cano s'equivoca de nom en referir-se a Luis Miguel | GTRES

Sobre això s'ha volgut pronunciar Ortega Cano. Com hem comentat, és molt amic de la dissenyadora de moda i sempre ha donat suport a aquesta relació.

Així que no heu dubtat a expressar el vostre desig de ser convidat al possible enllaç matrimonial en un futur. “Si això va així, em sembla fantàstic, perquè cal anar a un casament de tant en tant”, va declarar.

Tot indica que José Ortega Cano haurà d'esperar un temps per anar al casament de la seva amiga. Tot i això, estarem pendents de si, finalment, acaba arribant-li l'entrada que ha demanat per al concert de Luis Miguel.