Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge amb César Muñoz juntament amb la seva publicació a xarxes socials

La llampant reacció de César Muñoz després de quedar-se sense feina a ‘Así es la vida’

César Muñoz ha reaccionat davant la imminent cancel·lació d'‘Así es la vida’ que tindrà lloc el pròxim mes de juliol

César Muñoz i Sandra Barneda han rebut la pitjor de les notícies. I és que després de mesos posant-los a prova, Telecinco ha decidit cancel·lar Así es la vida.

A més, tot indica que serà Jorge Javier Vázquez qui s'encarregui de substituir-los a les tardes. El presentador de Supervivientes compartirà graella amb Ana Rosa Quintana. El de Badalona provarà sort amb un talk show produït per Boomerang TV que seguirà l'estil del mític El diario de Patricia.

Però com han reaccionat els principals afectats en aquesta història? En el cas de César Muñoz, ell ha optat per bolcar-se amb el seu equip i exalçar la feina de tots els seus companys d'Así es la vida.

César Muñoz cantant durant l'estrena del programa 'Así es la vida', de Telecinco
César Muñoz ho ha donat tot a Telecinco | Mediaset

A més, ha volgut destacar el suport que els ha donat el públic després de conèixer que el format es cancel·larà a partir del juliol. “Gairebé 5 punts de pujada en una hora de programa. Orgull d'equip”, ha presumit César Muñoz a les seves xarxes socials. Una publicació que ha compartit juntament amb un gràfic en què Cuarzo mostra els resultats obtinguts.

La reacció de César Muñoz a la cancel·lació d'Así es la vida

“El programa de Sandra Barneda i César Muñoz aconsegueix un 8.9% i 783K espectadors, amb un gran 9.4% a TC!”, anuncien des de la productora. “Arrenca en un 7.5% i puja a l'11.4% del final, amb una ocupació publicitària de 23.3% Gràcies!”, asseguren.

D'aquesta manera, tot sembla indicar que el públic s'ha bolcat amb Así es la vida en el que seran els seus últims mesos en antena.

Captura de la publicació de César Muñoz a xarxes socials sobre 'Así es la vida'
César Muñoz trenca el seu silenci després del final d'‘Así es la vida’ | Redes sociales, @ZesarM

Tot i que els tristos resultats han portat Mediaset a cancel·lar el programa, no tot és culpa dels presentadors. I és que César Muñoz i Sandra Barneda competeixen en una franja força complicada.

A més, havien d'afrontar la complicada tasca de substituir un gegant com Sálvame, que havia arrasat en antena durant 14 anys.

En el cas de Sandra Barneda, sembla que té el seu futur assegurat a Telecinco. De moment, conduirà Supervivientes All Stars juntament amb Jorge Javier i Carlos Sobera. A més, d'aquí poc també començaran els enregistraments de La Isla de las Tentaciones.

César Muñoz i Sandra Barneda, visiblement enfadada, al plató d''Así es la vida'
Cancel·len el programa de César Muñoz i Sandra Barneda | Mediaset

Les gravacions del format tindran lloc aquest mateix estiu, per la qual cosa Sandra Barneda té el seu lloc assegurat dins de les files de Mediaset.

Mentre que, al seu torn, el futur de César Muñoz es queda força a l'aire. I és que ell no té cap projecte sobre la taula que garanteixi la seva continuïtat a Telecinco a partir d'ara.