Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Marisa Martín Blázquez i una retallada d'Antonio Montero i un emoji preocupat

El problema que pateix Marisa Martín-Blázquez des d'abans de conèixer Antonio Montero

Marisa Martín-Blázquez té una seriosa malaltia, que li va ser diagnosticada de jove, quan tenia 21 anys

Marisa Martín-Blázquez és una de les col·laboradores més rellevants de Telecinco. Actualment treballa al programa Fiesta, que presenta Emma García cada cap de setmana. Ara bé, més enllà de la seva feina, Marisa també és coneguda per la seva vida privada. 

Avui dia ja no és cap secret que manté una relació sentimental amb una altra cara coneguda de la cadena: Antonio Montero. Un home que l'ha estat recolzant en tot moment, sobretot quan ella patia les conseqüències de la seva malaltia. I és que sí, Martín-Blázquez té una malaltia poc coneguda, que li van diagnosticar molt abans de formar-se parella.

La malaltia que pateix Marisa Martín-Blázquez des de jove

Marisa Martín-Blázquez utilitza les xarxes socials per fer petites pinzellades de la seva feina a la televisió. Ara bé, de vegades també comparteix amb els seus seguidors detalls de la seva vida privada. Recomana, per exemple, una gran quantitat d'exercicis que fa per estar en forma, i fins i tot confessa els retocs estètics que es fa, per estar més atractiva.

Marisa Martín-Blázquez, amb cara seriosa, al plató del programa de Telecinco 'TardeAR'
Marisa Martín-Blázquez ha parlat sobre una cosa molt personal | Mediaset

Però la cosa no queda aquí, ja que la dona d'Antonio Montero també ha aprofitat per revelar, ara fa temps, una cosa que mantenia oculta fins aleshores. Després de rebre atacs per l'estat d'un dels seus ulls, Marisa ha parlat alt i clar. Ha confessat que els problemes són conseqüència de la malaltia crònica que pateix des de jove i que es manifesta a la cara.

Marisa ha compartit una imatge d'ella mateixa, acompanyada d'un text en què explicava què li estava passant realment. Ha dit que pateix "Miastenia Gravis (MG), que em van diagnosticar quan tenia 21 anys i amb la qual convisc i ens portem totes dues relativament bé. Ens respectem i intentem no fastiguejar-nos".

"De vegades em ve a atacar i em provoca grans crisis, que venço amb paciència i fent-li poc cas. És quan més es nota a la cara i quan més m'ataquen les bones persones".

Marisa Martín-Blázquez ha explicat també que aquesta malaltia "és neuromuscular autoimmune i crònica, caracteritzada per graus variables de debilitat dels músculs esquelètics del cos. Comença amb un quadre insidiós de pèrdua de forces, que es recuperen amb descans, però que reapareix en reiniciar a l'exercici. Sol iniciar-se als músculs oculars".

Per si no n'hi hagués prou, la col·laboradora de Fiesta no ha dubtat a donar a conèixer més símptomes que pateix. Entre ells ha posat èmfasi a ressaltar el cansament agut, la visió ennuvolada i la caiguda d'una o de les dues parpelles.

Això sí, ha deixat clar que "afortunadament, vaig ser diagnosticada aviat, faig revisions amb el meu neuròleg, prenc diàriament la meva medicació. I una cosa importantíssima: mai he deixat de fer esport. M'ha salvat perquè la meva malaltia va començar a alentir la seva evolució amb el meu entrenament de força".

Fotografia de Marisa Martín-Blazquez i Antonio Montero abraçats a Malson al Paradís
Marisa Martín-Blázquez ha tingut el suport d'Antonio Montero en tots aquests anys | Telecinco

Marisa Martín-Blázquez demana respecte per als malalts com ella

Marisa Martín-Blázquez ha confessat aquesta patologia que pateix després de rebre burles i atacs per les conseqüències que experimenta al seu ull. Per aquest motiu, ha decidit, alhora, demanar respecte per a ella i per a tots els que pateixen Miastenia Gravis. Ho ha fet exposant: "De vegades critiquem (m'incloc) sense saber, fem judicis de valors erronis i podem fer mal".

"Si veus a la meva cara o al meu cos aquesta asimetria i no la perfecció, saps que no és per això que alguns critiquen erròniament. Soc imperfecta, malalta crònica i m'estimo així".