Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos de primer pla de la infanta Cristina somrient i, al costat, una imatge d'Irene Urdangarin amb rostre seriós

La infanta Cristina té un problema amb Irene Urdangarin que no aconsegueix solucionar

La infanta Cristina està força preocupada pel futur de la seva filla, Irene Urdangarin, i les decisions que ha pres

La infanta Cristinaestaria molt preocupada pel futur de la seva filla, Irene Urdangarin. I és que, segons comenten diversos mitjans, les decisions que ha anat prenent la jove no són del gust de la seva mare.

Després d'acabar els estudis, Irene Urdangarin s'ha vist força perduda i sense saber ben bé quin camí agafar. Just per aquest motiu, la jove optava per prendre's un any sabàtic. Una decisió que la va portar a marxar a Cambodja, lloc on ha estat exercint un voluntariat durant aquests darrers mesos.

Però, ara que ha tornat, les incògnites sobre el futur de la jove tornen a estar sobre la taula. Què farà ara Irene Urdangarin?

Segons comenten diversos mitjans, la filla menor de la infanta Cristina tenia intenció de formar-se en hostaleria en una escola prestigiosa a Ginebra. Tot i això, sembla que ja ha rebutjat aquesta idea per complet. Encara més, ara viu a Madrid i planeja treure's el carnet de conduir, a més de passar temps amb la seva parella, Juan Urquijo.

Imatge d'Irene Urdangarin i Borbón al costat de la seva mare, la Infanta Cristina
La infanta Cristina, preocupada pel futur d'Irene Urdangarin | GTRES

El problema de la infanta Cristina amb Irene Urdangarin

Una situació que no és del gust de la infanta Cristina, a qui li agradaria que la seva filla tingués les coses una mica més clares. A més, des de Lecturas apunten que la relació entre mare i filla no seria tan idíl·lica com ens han pretès fer creure ni molts menys. I és que després d'haver conviscut soles a Suïssa durant els darrers anys, haurien viscut diversos moments de tensió.

Sobretot, perquè totes dues xoquen pel que fa al que esperen o planegen de cara al futur. Encara més, asseguren que Irene Urdangarin no ha dubtat mai a l'hora de plantar cara a la seva mare per imposar la seva opinió.

La infanta Cristina amb la seva filla Irene Urdangarin i diversos col·laboradors de la seva organització a l'Índia
La infanta Cristina vol que la seva filla se centri en els estudis | Vanitatis

A més, sembla que la jove estaria decidida a abandonar Suïssa com més aviat millor i emprendre un nou camí molt lluny de la família reial. Encara més, destaquen que quan Irene va voler prendre's un any sabàtic, la infanta Cristina es va enfadar bastant.

Just per això, va considerar que la millor opció per a ella era marxar a fer un voluntariat i viure així altres experiències. El mateix camí que també va prendre en el seu moment Juan Urdangarin i que li va obrir els ulls al que passa realment al món.

Un any sabàtic després del qual Irene va prometre a la seva mare que estudiaria. Complirà la seva promesa?

Juan Urdangarin seriós en vestit blau col·locant-se'l i corbata vermella al costat d'Irene Urdangarin amb els llavis estrets i caçadora
Irene Urdangarin decideix marxar a Anglaterra | Europa Press

El problema més gran que la infanta sembla tenir amb la seva filla és que la jove no té gaire interès en els estudis.

“En els últims mesos, hi ha hagut alguna desavinença per aquest tema. Cristina sempre ha volgut transmetre a la seva filla la importància de tenir una formació acadèmica”, asseguren.

Una cosa que podria canviar ara que Irene planeja marxar a Anglaterra, on tindria intenció d'estudiar organització d'esdeveniments.