Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Irene Urdangarin seriosa amb la mà al coll mirant de banda, la infanta Cristina seriosa i unes exclamacions

Creix la preocupació per Irene Urdangarin: la infanta Cristina no sap com ajudar-la

La infanta Cristina està més intranquil·la amb el futur de la seva filla Irene Urdangarin des que va tornar a Espanya

Irene Urdangarin ha acabat el voluntariat que va començar al gener a Cambodja. Ara es troba en un moment de no saber què fer. De moment, ha tornat a Espanya per estar amb la família i s'ha instal·lat a casa de la seva àvia, la reina Sofia.

La tornada d'Irene a Madrid és una cosa que alegra la seva mare, però també ho porta amb certa preocupació. La infanta Cristina tem pels plans incerts de futur que té la filla.

La infanta Cristina està preocupada pel futur d'Irene Urdangarin

En un principi, després de la graduació, hauria d'haver entrat a una prestigiosa escola d'hostaleria a Lausana, Suïssa. Un pla meditat amb anterioritat i que era del gust de la infanta Cristina, ja que estaria a prop de Ginebra, on ella resideix.

Finalment, les coses no van sortir com estaven planejades. Irene Urdangarin no va aconseguir aprovar l'examen d'accés a la universitat, i per això el seu desig de viure a Suïssa s'ha esvaït.

La intranquil·litat de la infanta Cristina va començar l'any passat, quan la filla va decidir prendre's un any sabàtic. És una decisió que no compartia, però com que es tracta d'un voluntariat internacional, ho va començar a veure amb millors ulls.

Muntatge amb el rostre d'Irene Urdangarin seriosa i la Infanta Elena somrient
La infanta Cristina està inquieta per la situació d'Irene Urdangarin | GTRES, catalunyadiari.com

Un cop ha tornat a Espanya, Irene Urdangarin s'ha allotjat a casa de la seva àvia. Una llar en què ja ha compartit una nit amb la seva cosina, Victòria Federica.

Aquí resideix un dels aspectes que més inquieta a la infanta Cristina. No vol que la seva filla segueixi els passos de la seva cosina, ja que això porta a deixar els estudis per esdevenir influencer.

De moment, ha aprofitat la tornada a Madrid per reprendre les classes de l'autoescola. Unes lliçons que va començar fa abans de marxar a Cambodja i que ha deixat paralitzades tots aquests mesos.

Ja ha passat la fase teòrica, com ja va fer el seu germà Miquel. Ara cal culminar la fase pràctica per poder començar a conduir.

Irene Urdangarin encara no té gaire clar quin camí agafar quant als seus estudis. L'última cosa que s'ha comentat és la possibilitat d'intentar accedir a alguna universitat del Regne Unit. Té intenció d'estudiar alguna cosa vinculada amb els esdeveniments i els negocis.

La relació entre Irene Urdangarin i Juan de Urquijo

No sabem si una de les raons per les quals Irene ha tornat a Espanya és per retrobar-se amb Juan de Urquijo.

Fa uns mesos, la revista ¡Hola! va avançar l'estreta relació que mantenen els joves. No obstant això, fa temps que no se'n tenien notícies.

Dimecres passat es van tornar a veure després de cinc mesos sense poder fer-ho. Segons ¡Hola!, fonts properes a Irene han afirmat que "no són parella, però tenen una relació molt especial i estaven desitjant compartir temps junts".

Imatge d'Irene Urdangarin amb Juan Urquijo passejant junts pel carrer de Madrid
Irene Urdangarin es retroba amb Juan de Urquijo | @hola

Aquesta amistat ve de lluny, ja que es coneixen des que eren petits. Tot i això, des de fa uns mesos tenen una mica més de proximitat.

Se'ls ha vist diverses vegades fer plans pels carrers de Madrid. Des de passejades fins a visites al safari de la ciutat.

Al principi es va comentar que hauria estat Victòria Federica qui els hauria presentat. Tanmateix, sembla que han pogut ser els seus propis germans els que ho haurien fet.