Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge icona diners de José Antonio Léon amb la seva dona somrients

El negoci sorprenent que José Antonio León i la seva dona tenen fora de Telecinco

El negoci de complements femenins pel qual va apostar José Antonio León amb la dona després de la sortida de 'Sálvame'

José Antonio León és un dels personatges més coneguts de Sálvame. Concretament, era el reporter estrella del programa, encarregat dels temes principals de què tractaven.

Tot i això, amb la finalització del programa de Telecinco, es va veure obligat a canviar de rumb. Tant és així que ja no es dedica al món de la televisió.

Al seu moment va dir que no volia dedicar-se més al món del cor. Tanmateix, actualment col·labora amb el programa ¡De Viernes!, on està tenint molt d'èxit amb les seves informacions.

Captura de José Antonio León com a col·laborador de De Divendres a Telecinco
José Antonio León triomfa cada setmana a '¡De Viernes!' | Mediaset

Un dissabte més, José Antonio, torna a ser tendència. Fa uns dies va revelar l'exclusiva del matrimoni secret de Julián Muñoz i Mayte Zaldívar.

És un bon moment per recordar el negoci que té fora de l'àmbit televisiu. Anteriorment, en una entrevista per a La Razón va assegurar que "ni trobo a faltar Sálvame ni el món del cor. Ha estat una etapa que va tenir el seu inici i el seu final".

L'empresa de José Antonio León i la seva dona fora dels mitjans de comunicació

Actualment es dedica al món de la moda. A més, no ho fa sol, sinó que ho fa amb la seva dona. Tots dos tenen una empresa que se centra en complements femenins.

"Hem evolucionat centrant-la més en celebracions, esdeveniments i núvies. Fabriquem llaços, lligacues, tocats… I estem molt contents", explicava al diari.

El reporter va comentar que ell no s'encarrega de dissenyar, sinó que té altres funcions de què es fa càrrec:

"Jo m'encarrego de tot allò relacionat amb l'organigrama de comunicació, he fet el web, les fotografies dels productes, porto el contingut de les xarxes socials".

José Antonio Léon amb la seva dona-rostres somrients
José Antonio León va muntar un negoci lluny del periodisme | GTRES

José Antonio ha deixat clar més d'una vegada que no es vol retirar de la televisió. Més aviat, que algun cop li agrada prendre's un descans i dedicar més temps a aquest negoci. Després d'acabar Sálvame va tenir un període en què va avaluar diverses ofertes laborals.

D'una altra banda, també compta amb un canal de YouTube amb més de 3.500 subscriptors. Un espai on es dedica a parlar de diversos temes d'actualitat de la crònica social.

Les aspiracions laborals de José Antonio León

Durant l'entrevista, va assegurar que va rebre diverses ofertes, però no volia acceptar qualsevol cosa que li arribés.

“M'han trucat per treballar de periodista, però fora del mitjà televisiu. Però aquest no és l'únic mitjà on puc desenvolupar la meva feina… De fet, m'agrada molt la ràdio. Mira, si puc, intentaré allunyar-me de l'àmbit del cor”.

José Antonio Léon besant la seva dona a la galta
L'emprenedoria que comparteix José Antonio León amb la dona | GTRES

Li van preguntar si li agradaria formar part de projectes de l'estil de Cuentos Chinos, i va respondre força clar: "No… i aquí ho deixo".

Una resposta força contundent, que sembla evidenciar que alguna cosa no va acabar bé amb la cadena o amb Jorge Javier Vázquez.

Tot i això, sí que li va agradar la idea de participar en altres programes que pertanyen a una altra cadena. Com és el cas d'El Hormiguero d'Antena 3: "Sí. Una altra cosa és saber on encaixaria", confessava.

De moment, sembla que José Antonio León continuarà col·laborant en ¡De Viernes!. Una experiència amb què està tenint molt d'èxit i que segurament li obrirà més portes.