Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos amb una imatge de Belén Esteban assenyalant a càmera en primer pla i una imatge circular de Rosa Benito sorpresa al costat d'un cor trencat

Belén Esteban assenyala Rosa Benito i revela la veritat de la seva ruptura

Belén Esteban ha parlat clar i net a 'Ni que fuéramos' del motiu del distanciament amb Rosa Benito

Belén Esteban va mantenir durant anys una gran amistat amb Rosa Benito, concretament quan treballaven a Sálvame. Per això es van donar suport en els moments difícils i fins i tot es van confessar molts secrets. Tanmateix, d'un dia per l'altre, la relació que mantenien es va trencar i des de llavors se n'ha especulat molt amb el motiu.

Ara, Belén Esteban ha resolt tots els dubtes. Sense embuts ha explicat en ple directe de Ni que fuéramos què va passar entre elles.

Belén Esteban explica la veritat de la seva enemistat amb Rosa Benito

Belén Esteban ha vist que Rosa Benito s'ha retrobat afectuosament amb Jorge Javier al plató de ¡De Viernes!. I això ha cridat poderosament l'atenció. Sí, perquè l'ex d'Amador no vol saber res de cap dels seus companys de Sálvame.

La mare d'Andrea Janeiro, com la resta de col·laboradors, s'ha mostrat sorpresa amb els fets en ple directe de Ni que fuéramos. I el que ha passat l'ha portada a explicar el perquè va trencar la seva amistat amb la mare de Chayo Mohedano. Ha narrat que el que va passar és que “fa anys li vaig retreure que no hagués donat la cara per mi després d'una entrevista que va fer la seva filla parlant malament de mi”.

“Deia que jo havia venut la seva mare i que havia rigut dels problemes de la seva mare. Així que jo vaig trucar a Rosa i li vaig enviar les fotos de la revista”. Pel que sembla, Benito es va posicionar al costat de la seva familiar i això va acabar amb la relació que tenia amb Belén.

Muntatge de Rosa Benito i Belén Esteban en dos moments diferents. A l'esquerra usant ulleres i abraçades ia la dreta Betlem amb ulleres, vestida de groc, i Rosa vestida de negre
Belén Esteban va tenir un gran suport en Rosa Benito i viceversa | catalunyadiari.com, Europa Press

Després de revelar la causa del distanciament, Belén Esteban ha aprofundit més en el tema. Ha afirmat: “Hem estat íntimes, per la qual cosa no parlaré malament de Rosa ni de Chayo. Però, primer, la va manipular el marit, Amador, i després, la filla”.

En aquest punt ha estat molt dura i contundent amb Benito. Ha manifestat: “Amb l'edat que té i amb tot això que ha passat, entenc que defensi la seva filla. Però a Chayo jo li vaig donar suport quan va explicar el problema que havia tingut amb Antonio Tejado i amb mi no s'ha comportat gens bé”.

“I Rosa menys, que és qui m'importa, perquè la seva filla no era la meva amiga i a ella era qui jo estimava. Ara, ja no segueixo ni l'una ni l'altra a les xarxes”.

Per si no n'hi hagués prou, Esteban ha admès que “jo he vist moltes coses i mai hem explicat res d'allò que ens deia a les reunions. Per això, quan la veig amb Ortega Cano, és que…”.

Ara bé, no ha volgut continuar aprofundint en els fets. En certa manera, per això, ha enviat un missatge conciliador: “Jo els desitjo a les dues que siguin molt felices. Però a mi no m'agrada la gent així”.

Belén Esteban confessa el moment tan tens que va viure amb Rosa Benito

Belén Esteban, que està feliç per l'arribada de Ni que fuéramos a Ten TV, ha volgut donar, això sí, una dada més d'allò que ha viscut amb Rosa Benito. Ha relatat als seus companys el moment en què es va emportar un gran menyspreu per part d'aquella.

Captura de Belén Esteban i Kiko Matamoros a Ni que anéssim
Belén Esteban ha volgut compartir el gest lleig que Rosa va tenir amb ella | Canal Quickie

La col·laboradora ha exposat que “ella estava amb la seva filla i amb el marit, amb tots els meus respectes i a qui jo no coneixia. I jo estava amb els meus amics al mateix lloc i em va veure. Jo me'n vaig anar cap a on era ella, que es trobava amb Rafa, l'amic d'Ana Obregónn”.

“Amb el meu amic, Leandro, me'n vaig anar a saludar Rafa. El que va fer Rosa va ser abaixar el cap”.