Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de Rocío Carrasco en primer pla mirant a càmera i una imatge circular de la seva filla, Rocío Flores, davant del mar durant el seu viatge a Bali

Rocío Flores, fora d'Espanya en un dia clau: així es troba Rocío Carrasco

Rocío Flores ha decidit no ser al país en un moment molt important i especial per a la seva mare, Rocío Carrasco

Rocío Flores fa anys que no té cap mena de relació amb la seva mare, Rocío Carrasco. Tot perquè va ser condemnada per maltractament cap a la seva progenitora. Des de llavors, no han tornat a parlar ni a estar cara a cara.

Tanmateix, això no significa que Rocío Flores no estigui al dia d'allò que passa a la vida d'aquella i viceversa. Així, ha sabut que, fa unes hores, Carrasco ha afrontat un instant molt desitjat: la presentació de la nova gira del musical sobre Rocío Jurado. No obstant això, a ella no li ha importat gens i se n'ha anat fora del país.

Rocío Carrasco viu un dia molt important

Rocío Carrasco, que ha llançat al mercat la seva línia de cosmètics, ha viscut fa unes hores un instant molt esperat per ella. En concret, ha presentat de manera oficial l'estrena a Madrid de l'obra homenatge a la seva mare: Rocío Jurado, el musical. Una estrena que ha significat posar la cantant una altra vegada al focus mediàtic per reconèixer la seva trajectòria i el seu llegat artístic.

Per a la dona de Fidel Albiac aquest pas ha estat molt rellevant perquè suposa portar aquest espectacle a la capital. Però també perquè vol dir que aquest torna a iniciar una nova gira per tot el país. Gira que permetrà que se'n pugui gaudir tant a Madrid com a altres urbs com Alacant, Badajoz, Sevilla, Càceres, València i Jerez, entre d'altres.

Muntatge de fotos de Rocío Carrasco al costat del cartell del musical de Rocío Jurado
Rocío Carrasco ha presentat la nova gira del musical de Rocío Jurado | catalunyadiari.com, Europa Press, Twitter, @romero_jonay

Rocío sempre ha volgut que aquest musical honri convenientment la chipionera i la valori encara més si és possible. Per tant, ara ha optat per introduir una sèrie de millores en aquest, que està protagonitzat per Anabel Dueñas. S'ha renovat el vestuari i la música, alhora que s'han fet canvis positius en el muntatge i la posada en escena.

Carrasco està encantada de continuar portant el nom i la música de La Jurado per tot el país. I més ara amb les novetats que presenta, a favor del gaudi dels espectadors.

Rocío Flores fora d'Espanya en el moment clau per a Rocío Carrasco

Rocío Flores sap com ha estat d'important per a Carrasco aquesta presentació oficial, encara que no hi té res a veure atesa la relació nul·la que manté amb la seva mare. Per això, en aquesta data tan assenyalada, la noia ha estat fent els plans fora d'Espanya.

La filla gran d'Antonio David, que ha experimentat un canvi físic notable, ha passat aquesta jornada a milers de quilòmetres d'aquí. Ni més ni menys que a Indonèsia, concretament a Bali. I és que s'ha traslladat fins allà per gaudir d'unes vacances i complir així el seu somni de conèixer aquest racó del món.

Captura de la story de Rocío Flores on mostra que se n'ha anat de viatge a Bali, Indonèsia
Rocío Flores ha viatjat fins a Indonèsia | Instagram, @rotrece

Rocío no ha dubtat a compartir amb els seus seguidors els detalls i les seves aventures per aquestes terres. Per això ha pujat a les seves xarxes fotografies d'ella gaudint de les aigües cristal·lines i fins i tot de monuments i racons molt especials. Imatges en què ha aparegut amb un somriure d'orella a orella.

Captura de Rocío Flores al costat d'una piscina durant el viatge a Basli, Indonèsia
Rocío Flores està presumint a les xarxes de la seva escapada | Instagram, @rotrece

D'aquesta manera, ha quedat de manifest que la mare i la filla, malgrat estar distanciades emocionalment i físicament, han experimentat el mateix sentiment fa unes hores. Totes dues han estat plenes de felicitat, encara que per diferents motius.