Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de María Patiño parlant a càmera en primer pla i dues imatges circulars de Mayte Zaldívar i Julián Muñoz

María Patiño destapa què va fer Mayte Zaldívar quan Julián Muñoz se'n va separar

La presentadora ha tret a la llum el detall que tenia Julián Muñoz amb Mayte Zaldívar després del divorci

Maite Zaldívar és al focus de la notícia des de fa diverses setmanes. Recentment, es va revelar que es va casar en secret amb Julián Muñoz. S'ha especulat que la raó de l'enllaç és per assegurar una pensió de viduïtat quan mori l'exalcalde.

La història entre tots dos ve de lluny. En el primer matrimoni, la parella va estar casada gairebé tres dècades, en què van tenir dues filles.

Ara bé, aquell últim any, l'exalcalde va estar enganyant-la amb Isabel Pantoja. Una infidelitat que Julián mai va arribar a reconèixer.

María Patiño revela un detall que Mayte Zaldívar no va revelar mai després de la seva separació amb Julián Muñoz

Fa uns dies, la presentadora de Ni que fuéramos va revelar que Mayte Zaldívar rebia uns diners il·legals per part de l'expolític.

"Mentre Maite Zaldivar plorava pels platós per la infidelitat del seu marit, estava beneficiant-se de fons il·lícits enviats pel seu ex. Julián Muñoz mai va abandonar la seva família", escrivia a X.

Com sabem, després del sonat divorci del matrimoni, Mayte Zaldívar va anar a diferents platós de televisió per parlar sobre el tema.

De fet, anys més tard, va acabar rodant una docusèrie en què aprofundia molt més sobre tot allò que va passar.

El que es desconeixia és que, malgrat tota informació que abocava en contra d'ell, Julián Muñoz continuava enviant-li diners.

Muntatge de Julián Muñoz seriós amb ulleres de sol i bufanda, Mayte Zaldívar seria amb una samarreta d'estampació de serp i un xec
María Patiño revela que Julián Muñoz va enviar fons il·lícits a Mayte Zaldívar | catalunyadiari.com, Europa Press, Mediaset

Al final, sembla que l'exalcalde sempre va estar donant suport a la família malgrat la distància. Tot i els seus mals actes, sempre va aportar econòmicament a la seva exdona i a les seves filles.

No obstant això, tal com apunta María Patiño, es tractava de fons il·lícits. Com sabem, Julián Muñoz va acabar entrant a la presó per suborn, malversació de fons públics i per prevaricació urbanística.

A partir de la informació de María Patiño es poden deduir que els diners que va utilitzar Mayte Zaldívar venien d'aquests actes delictius de l'exalcalde. Uns diners que va estar utilitzant durant el pas dels anys per a benefici d'ella i de les seves dues filles.

Així va descobrir Mayte Zaldívar que Julián Muñoz l'enganyava amb Isabel Pantoja

Tot va començar l'any 2022. Aleshores, Isabel Pantoja es va convertir en la imatge de Marbella. Des de llavors el seu contacte amb Julián Muñoz va ser cada cop més estret.

Una relació que cada cop semblava més evident. De fet, la mateixa Mayte Zaldívar ja dubtava de l'enllaç del seu marit amb la cantant. Més tard, va revelar que va començar a ser "una persona diferent" d'aquella que ella coneixia.

Captura de Maite Zaldívar al documental
Mayte Zaldívar va descobrir la infidelitat de Julián amb un regal d'Isabel Pantoja | Mediaset

Fins i tot li ho va preguntar directament alguna vegada. Tanmateix, Julián sempre ho va negar rotundament.

Després de molts dubtes per part de Mayte, va arribar un dia que va certificar les seves sospites. Es tractava del Dia del Pare, en què va arribar un regal a nom de Julián al domicili familiar. Era un tronc d'arbre que arribava des del Brasil.

Julián Muñoz creia que era un regal de les seves filles, però no era així. Tampoc no era de part de Mayte. Per això, va ser aquí quan va lligar caps i es va adonar que l'única que podia haver estat era Isabel Pantoja.