Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb María Patiño amb una imatge de Taylor Swift

María Patiño es planta davant els directors de 'Ni que fuéramos': 'Deixo el programa'

María Patiño s'ha plantat davant d'una petició que li han fet a 'Ni que fuéramos' i que es nega a complir

María Patiño ha rebut una petició en ple directe de Ni que fuéramos que s'ha negat a complir.

I és que l'arribada de Taylor Swift al nostre país ha generat un veritable caos, sobretot per als fans. Les swifters estan disposades fins i tot a portar bolquers per no anar al lavabo i així no perdre's res del concert de la seva estimada cantant.

Així doncs, des de Ni que fuéramos s'han ofert a traslladar-se fins a l'estadi Santiago Bernabéu. Sobretot, per poder viure de prop l'ambient i els nervis dels fans que ja hi acampen des de fa diverses hores.

Captura de María Patiño a 'Ni que anéssim'
María Patiño amenaça d'abandonar 'Ni que fuéramos' | Canal Quickie

Una missió que han encarregat a María Patiño, i que s'ha negat completament a complir. I més quan l'han informat que hauria de fer servir bolquers.

És més, Patiño ha amenaçat fins i tot d'abandonar el programa si l'obligaven a fer una cosa així.

"Taylor ja és aquí i als voltants del Bernabéu ja s'està embolicant moltíssim", asseguraven a Ni que fuéramos.

"Els fans estan disposats a fer servir bolquers per no perdre's ni un segon de l'actuació de la seva vida", han informat els col·laboradors. Per això li han demanat a María Patiño que es presenti al lloc per parlar amb els fans i temptejar com estan els ànims.

María Patiño amenaça d'abandonar 'Ni que fuéramos'

"És absurd quedar-se uns quants dies acampats", ha comentat Kiko Matamoros. "Tots tenen els seients numerats".

Unes declaracions que han provocat que els seus companys se li tirin a sobre. Per això Patiño ha dit que el que hauria d'anar a l'estadi és Matamoros i enfrontar-se a les swifters.

Aquí era quan des de direcció han anunciat que anirien a l'estadi per comprovar quants fans hi ha allà i quants porten bolquers.

Captura dels col·laboradors de 'Ni que anéssim' parlant del concert de Taylor Swift
'Ni que fuéramos' proposa un repte a María Patiño | Canal Quickie

"Això és el que no entenc d'aquest programa", s'ha lamentat Patiño. "Ja que ha qüestionat les fans, crec que hauria d'anar Kiko Matamoros".

I María Patiño ha protestat, insistint que no li sembla gens just. Tot i això, des del programa l'han informat que el repte era arribar a 200 subscriptors de pagament a Twitch.

Un repte que, si aconsegueixen al final de la tarda, María Patiño s'hauria de posar un bolquer. "Jo els dic que deixo el programa", ha amenaçat de manera contundent.

"Ha estat un plaer aquests dies amb vosaltres, però no ho puc fer", ha declarat. Unes paraules davant les quals els seus companys li han demanat que ho faci pels seus seguidors.