Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Amador Mohedano amb Paloma Barrientos, tots dos a Telecinco

Paloma Barrientos revela en quin estat es troba Amador Mohedano en aquests moments

Paloma Barrientos ha aconseguit parlar amb Amador Mohedano després de les novetats sobre el seu deute amb Hisenda

Amador Mohedano està tenint problemes amb Hisenda i la seva situació ha fet saltar totes les alarmes. La periodista Paloma Barrientos ha estat una de les úniques professionals que ha aconseguit parlar amb ell i ha aclarit com es troba. La primera cosa que ha dit és que Amador reconeix que no ha fet les coses bé amb l'Agència Tributària.

El passat 21 de maig, la finca que ell i la seva germana Gloria van heretar de Rocío Jurado va sortir a subhasta per 293.095,98 euros. El 10 de juny serà quan es tanquin les licitacions, però Pepe del Real assegura que Amador "està tranquil" perquè "la subhasta caurà en sac foradat". Paloma Barrientos ha explicat la situació perquè determinats rumors desapareguin.

Imatge de Paloma Barrientos parlant dels deutes d'Amador Mohedano a 'Vamos a ver', un programa de Telecinco
Paloma Barrientos analitza la situació d'Amador Mohedano | Telecinco

Amador Mohedano no es quedarà sense casa perquè Hisenda subhastarà una part de la finca, no l'immoble. La seva germana Gloria té un percentatge i li ho cedirà perquè hi pugui continuar vivint.

"Per descomptat que Hisenda el que vol és cobrar. El que em va explicar de la casa és que no el faran fora perquè la meitat de la finca és de Gloria i l'altra meitat és d'ell. El terreny no està estructurat", ha revelat Paloma.

La tranquil·litat d'Amador Mohedano

Gràcies a Paloma Barrientos sabem que l'estat d'Amador Mohedano no és dolent, al contrari. Està disposat a col·laborar amb l'Agència Tributària per resoldre els seus problemes econòmics i sanejar els comptes d'una vegada per totes. També és important que hagi reconegut els seus errors.

Captura de 'Supervivientes' amb Amador Mohedano amb un barret de palla
Amador Mohedano té problemes | Mediaset

"El que vol és liquidar el tema d'Hisenda i assegura que ha ficat la pota, que no va pagar al seu moment". L'exmarit de Rosa Benito sap que la seva família no el deixarà al carrer. Compta amb l'ajuda de la Gloria, que no permetrà que li treguin la casa.

Amador va vendre una part de la finca quan van començar els seus problemes, però a Y ahora Sonsoles garanteixen que "seguirà vivint allà passi el que passi". Ho té tot molt ben lligat, però els comptes bancaris necessiten un impuls perquè cobra 900 euros de pensió i ha de resoldre molts conflictes.

Els deutes d'Amador Mohedano

Rocío Jurado amb Amador Mohedano en un esdeveniment
L'herència de Rocío Jurado corre perill | Cadena 100

Hisenda li va reclamar 78.065 euros el març del 2016 i tres mesos després es va sumar un nou deute de 74.470. La cosa no queda aquí perquè el juliol del 2017, Hisenda va emetre una tercera reclamació de 157.282 euros i el desembre del 2018 una altra de 27.807.

Què ha passat amb els diners que ha guanyat a la televisió? De moment només se sap que confia en els seus, però no tem perdre l'herència que li va deixar Rocío Jurado. Recordem que la finca que està en perill forma part del patrimoni patrimonial que va deixar l'artista.