Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Marisa Martín-Blázquez somrient, Antonio Montero amb rostre neutre, una imatge desenfocada i un emoji amb la mà a la boca

El nou rostre de Marisa Martín-Blázquez deixarà sense paraules a Antonio Montero

Marisa Martín-Blázquez explica els detalls de la modificació estètica que s'ha realitzat a la cara

Marisa Martín-Blázquez és un dels personatges més reconeguts de la televisió. Actualment, la periodista col·labora en programes com Vamos a Ver o Fiesta.

Recentment, va rebre un dels cops més durs de la seva vida en conèixer la mort d'una amiga seva. Es tractava de María, 'La Zulueta', com ella li deia, que va morir a causa d'una malaltia incurable. La periodista li va rendir homenatge a través d'una emotiva carta que va publicar a les xarxes socials.

És ben sabut que Marisa porta una vida força saludable. Una prova d'això són les nombroses fotografies que publica a les xarxes socials, en què se la veu practicant esport habitualment.

No obstant això, una cosa que sempre acaba necessitant una ajuda externa és la cura de la cara. En els últims dies, s'ha pogut observar que la cara de Marisa presentava alguna modificació.

Un gest que ha generat un gran interès per part dels seus seguidors, que s'han llançat a preguntar-li per aquest canvi aparent.

Marisa Martín-Blázquez explica els motius de la transformació de la cara

Per aclarir tots aquests dubtes, ha estat la mateixa Marisa la que els ho ha explicat a les seves xarxes socials. Ho ha fet a través d'un vídeo en què revelava que ha recorregut a una clínica estètica als 60 anys.

La periodista s'ha realitzat un tractament conegut com a 'Face Up'. És una alternativa al lífting quirúrgic tradicional per al tractament de l'envelliment i de la flacciditat facial.

"És un procediment beauty que realça, eleva i reposiciona les teves faccions en menys de 20 minuts amb una tècnica exclusiva", explicava la clínica.

"Si escau, hem abordat una harmonització del rostre amb la combinació personalitzada de tractaments mínimament invasius i resultats excel·lents", afegia sobre el seu cas.

Es fa mitjançant infiltracions d'àcid hialurònic en punts estratègics. Aquestes permeten reposicionar les característiques facials, realçant la bellesa natural sense alterar-ne l'aparença general.

En resum, intenten fer petits canvis a la cara. L'objectiu és reafirmar-ho sense produir cap canvi radical.

Cal destacar que els efectes són visibles després de cada infiltració. No es produeixen canvis dràstics, sinó que rejoveneixen la pell progressivament.

La veritat és que els resultats són evidents i Marisa Martín-Blázquez ha aconseguit lluir un aspecte molt més jove en només unes quantes setmanes.

Primer pla de Marisa Martín-Blázquez amb rostre somrient
Marisa Martín-Blázquez va a una clínica estètica per reafirmar la cara | catalunyadiari.com

El preu del tractament varia segons els vials d'àcid hialurònic que siguin necessaris per a cada pacient. De tota manera, el preu mitjà d'una injecció com aquesta ronda els 300 euros a Espanya.

Els seus seguidors han al·lucinat amb el canvi. El seu perfil d'Instagram s'ha omplert de comentaris lloant la decisió de la periodista. Sobretot han destacat la importància d'aconseguir aquest resultat sense haver de passar per quiròfan.

És clar que, si hi ha algú a qui impressionarà i li encantarà aquest canvi és al seu marit, Antonio Montero.

La realitat és tot un èxit per part de Marisa Martín-Blázquez, que als 60 anys aconsegueix presumir un aspecte radiant.