Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Elena Rodríguez somrient amb la mà al cap i Adara Molinero somrient en un vestit negre

Elena Rodríguez tanca els dubtes i revela quina relació té amb Adara Molinero

Elena Rodríguez ha volgut aclarir la situació compartint una nova publicació a les seves xarxes socials

Elena Rodríguez ha saltat a la fama per ser la mare d'Adara Molinero. Una fama que ha sabut aprofitar per, entre altres coses, acudir als platós i defensar-la als diferents realities. I fins i tot per participar a Supervivientes el 2020 o a GH Dúo aquest any.

Elena Rodríguez i la seva filla estan molt unides, però cada cert temps sorgeixen rumors que hi ha un distanciament entre totes dues pels xicots de la jove o per qüestions familiars. Doncs bé, ara ella ha decidit resoldre'ls d'arrel. Ho ha fet compartint una publicació a xarxes què deixa clar com es porten.

Elena Rodríguez revela com es porta ara amb Adara Molinero

Elena Rodríguez sempre ha exercit com a fidel defensora d'Adara als concursos en què aquesta ha participat. I això ha fet que cobri protagonisme la relació que mantenen. Una relació que és molt estreta, encara que han tingut algun daltabaix.

És veritat que, de tant en tant, apareixen rumors que indiquen que estan distanciades, encara que res més lluny de la realitat en aquests moments. Per aquest motiu, la mare de Molinero ha decidit desmentir les especulacions i deixar clar que estan bé i tan unides com sempre.

Adara Molinero i la seva mare, Elena Rodríguez, al saló de la seva casa emocionades
Elena Rodríguez ha volgut deixar clar que està molt bé amb Adara Molinero | @adara_molinero, Instagram

El que ha fet Elena ha estat compartir un vídeo a les seves stories. Vídeo en què es veu a les dues viatjant amb cotxe, al volant del qual hi ha Adara, que no deixa de cantar mentre condueix. En concret, apareix interpretant la cançó titulada Toda, de Malú.

Amb aquesta publicació ha escrit unes paraules que són tota una declaració d'amor cap a la jove. Diuen així: “Tan intensa com bella. Completament boja”.

“Tan fàcil d'estimar i tan fàcil de perdre. Trencada, com poques. Confronta com ningú”.

A això ha afegit: “Ella no es pot explicar ni es pot entendre. Només es pot agrair”.

Storie d'Elena Rodríguez a Instagram amb Adara Molinero cantant amb una samarreta blanca dins del cotxe el 27 de maig de 2024
Elena Rodríguez ha fet una publicació molt especial sobre Adara | Instagram, @elenarodriguezpa

Elena Rodríguez trenca una llança per la seva filla

Elena Rodríguez, amb aquest vídeo, ha deixat clar que la relació amb Adara Molinero viu un bon moment. Això sí, ha cridat l'atenció que ho hagi pujat just ara. Sí, en aquest instant en què s'ha publicat que la jove hauria signat el contracte per participar a Supervivientes All Stars.

Potser amb aquest gest a les xarxes el que ha pretès és demostrar-li un altre cop el seu suport davant aquest proper repte. Evidenciar que l'estima i que valora tot el que té positiu. Igual que donar arguments als qui la critiquen perquè vegin què té de bo i que cal estimar-la com és, única.

Muntatge amb Elena Rodríguez somrient a 'GH Dúo' i Adara Molinero de perfil amb cara d'estranyada
Elena Rodríguez ha volgut donar suport així a Adara Molinero | catalunyadiari.com, Mediaset

Sí, possiblement Elena hagi volgut aplanar-li a Adara aquesta nova aventura que començarà ben aviat. Una aventura en què tindrà molt difícil guanyar el gran xec final. I és que tindrà dures rivals, que van ser triomfadores de les seves respectives edicions.

D'una banda, com ja està confirmat, Sofía Suescun participarà amb la intenció de fer-ho tan bé com sigui possible i repetir com a guanyadora. De l'altra, s'ha filtrat que Olga Moreno igualment ha decidit tornar a Hondures per posar-se al focus mediàtic.

Tot això sense oblidar que també s'especula amb la presència d'altres concursants rellevants de la història del reality. Ens estem referint a Tom Brusse, Jorge Pérez, Omar Montes, Marta Peñate i fins i tot a la mateixa Isabel Pantoja. Els que sí que han confirmat que no hi seran són Anabel Pantoja, Violeta i Fabio.