Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de la platja d'una illa, Olga Moreno somrient amb la mà a la barbeta, el logotip de 'Supervivientes' i monedes

Les condicions d'Olga Moreno per tornar a 'Supervivientes': quants diners guanyarà

Olga Moreno hauria acceptat participar en 'Supervivientes All Stars' exigint diversos requisits importants

Olga Moreno va guanyar Supervivientes el 2021. Ho va fer envoltada de polèmica, per acusacions de favoritisme cap a ella i pels atacs que havia llançat des de l'illa a Rocío Carrasco. Per això, perquè es busca la morbositat i augmentar les audiències, Telecinco ha decidit tornar a comptar amb ella.

En concret, sembla que Olga Moreno ha estat fitxada novament per la cadena per convertir-se en concursant de Supervivientes All Stars. Sí, en la versió dels millors participants de la història del reality.

Això sí, segur que no haurà acceptat sense més ni més. Haurà posat una sèrie important de requisits i condicions, entre els quals hi haurà un caixet interessant.

Olga Moreno: el que guanyarà a Supervivientes All Stars

Olga Moreno ha estat, sens dubte, la guanyadora de Supervivientes que més controvèrsia ha generat. La victòria va estar envoltada d'acusacions de trampa, per problemes amb el televot, i d'haver estat afavorida per l'organització. Acusacions que ara han estat confirmades en certa manera a Ni que fuéramos per Mayte Ametlla, que va exercir de directora adjunta del concurs.

Encara més, hi va haver molts espectadors que van clamar contra el seu triomf, perquè van considerar que ella al reality només havia parlat del seu marit, Antonio David, i dels seus fills. Sense obviar que li van retreure els atacs gratuïts a l'exdona d'ell, Rocío, quan estava acabava de donar el seu testimoni en la seva docusèrie.

Olga, sigui com sigui, va guanyar i es va embutxacar 200.000 € del premi final, però el seu compte va ser molt més sucós. A aquesta quantitat, cal sumar-hi que va aconseguir uns 13.000 € per cadascuna de les 15 setmanes que va romandre a l'illa. Per això es va embutxacar 195.000 € més, aproximadament.

Captura de 'Supervivientes' amb Carlos Sobera pujant el braç d'Olga Moreno com a guanyadora i Gianmarco Onestini trist4e
Olga Moreno es va proclamar guanyadora de la seva edició amb polèmica | Mediaset

Moreno, ara que segons El Mundo ha acceptat participar en Supervivientes All Stars, haurà demanat una bona quantitat per això. Possiblement, entre les seves condicions no cobrarà menys que el 2021. És a dir, que, com a mínim, haurà reclamat aquests 13.000 € setmanals.

Olga Moreno: unes altres condicions que haurà posat per participar en Supervivientes All Stars

Olga Moreno, de moment, roman callada i no ha confirmat la seva participació en Supervivientes All Stars. Participació que es dona per segura segons el diari esmentat.

Pensant que és cert que tornarà a Hondures, tenim clar que la sevillana haurà posat més clàusules, a més del sou mínim, per fer-ho. Segurament una d'aquestes haurà estat que no s'hi pot parlar de res que tingui a veure amb el seu passat, perquè ara té nova vida. Vaja, que no se li poden plantejar qüestions relacionades amb Antonio David, les exparelles d'ell o els seus fills, encara que serà fàcil complir-ho perquè tots estan vetats a Telecinco.

Olga Moreno i Antonio David Flores asseguts al plató del 'Deluxe'
Olga Moreno haurà prohibit treure el seu passat a col·lació | Mediaset

Olga de segur que ha anat més enllà en els requisits. El més probable és que també hagi imposat algun tipus d'exigència pel que fa al presentador, Jorge Javier. És clar, perquè cal recordar que no s'emporta gens bé amb ell, ja que és amic de la filla de Rocío Jurado.

En aquest cas, haurà pogut establir per contracte que ell s'hi dirigeixi el mínim possible. I també que no faci bromes amb res d'aquest passat que no vol tornar a tractar a la televisió.

Així mateix, hi ha la possibilitat que, tenint en compte que vol blindar la seva relació amb Agustín Etienne, hagi sol·licitat una cosa més. Primer, que ell, com el seu representant, s'encarregui completament del seu contracte. Segon, que no es parli de la parella, així com tampoc de la seva filla.

Caldrà esperar per veure la confirmació d'Olga com a concursant oficial i com es desenvolupa aquesta vegada a Hondures. Tot i que, en aquesta ocasió, ho tindrà molt més difícil per guanyar. I és que no només no tindrà temes morbosos per abordar, sinó que també comptarà amb dures rivals com Sofía Suescun i Adara.