Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge dels actors de 'La que s'acosta' al fons, Paz Padilla amb rostre neutre i una blazer rosa, i els logos de Telecinco i la sèrie

Telecinco pren una decisió amb 'La que se avecina' que perjudica Paz Padilla

Telecinco ha mostrat una postura ferma amb la sèrie i això suposa un revés per a l'actriu Paz Padilla

La que se avecina es troba afrontant en aquest moment la gravació de la seva temporada número 15. Sí, la que sembla que serà l'última, segons la informació que ara ha transcendit.

Pel que sembla, Telecinco no té intenció d'arribar a un acord de renovació de contracte amb La que se avecina. Per tant, en suposaria la fi. Per això Paz Padilla, que hi interpreta Chusa, es quedaria sense feina.

Telecinco rebutja continuar amb La que se avecina

Telecinco està fent tot el possible per sortir de la crisi d'audiència en què fa molt de temps que està immersa. Per aquest motiu, està treballant en la preparació de Supervivientes All Stars i també en l'adaptació de Next Level Chef.

En aquesta fase d'intentar recuperar el lideratge s'ha posat sobre la taula la possibilitat d'ampliar el contracte amb La que se avecina, que ara s'acaba. Tanmateix, sembla que aquesta possibilitat no s'ha contemplat.

Captura de Jordi Sánchez com a Antonio Recio, Nathalie Seseña com a Berta i Nacho Guerreros al final de la temporada 14 de La que s'acosta
El final de 'La que se avecina' és molt a prop | Prime Video

Segons El confidencial digital, Mediaset i Contubernio, la productora, no es posen d'acord en criteris econòmics. Els seus creadors necessiten veure ampliats els diners que el grup de comunicació inverteix perquè pugui resultar més rendible. Encara que això no és una cosa que estudia aquest mitjà, perquè les últimes temporades aquella no li ha donat tan bons percentatges de quota.

D'aquesta manera, Telecinco sembla que no està disposada a augmentar la despesa en aquesta comèdia, cosa que suposaria la seva fi. I amb aquesta que tots els seus actors es quedin a l'atur. Actors entre els quals hi ha Paz Padilla, que està novament donant vida a la ficció al seu personatge singular, tal com ha compartit a les xarxes.

En concret, la gaditana va passar a formar part de la ficció el 2010, interpretant Chusa. Una dona amb un passat marcat per les drogues, la delinqüència i la prostitució que esdevé assistenta de la llar de Maite.

De moment, no hi ha confirmació oficial del final de La que se avecina. Caldrà esperar que el no acord sigui definitiu i sigui comunicat de manera pública. Una notícia que causaria un enorme pesar entre els milers de fans que té aquella, que està entre les més longeves del nostre país, després de Cuéntame y Amar en tiempos revueltos.

L'única dada que sí que s'ha revelat és que la nova temporada de la ficció esmentada arribarà d'aquí a uns mesos. En efecte, s'estrenarà a Prime Video a la tardor i després començarà a integrar-se a la graella de Telecinco.

No només és culpa de Telecinco: més raons per a la no continuïtat de La que se avecina

La falta d'acord entre la productora i Telecinco és el primer motiu pel qual La que se avecina no continuarà. Tot i que la veritat és que no és l'únic.

Contubernio se n'està plantejant també el final perquè té uns altres projectes sobre la taula. Projectes que li porten menys temps de rodatge i que li donen beneficis interessants.

Ens estem referint a les sèries Machos Alfa, que triomfa a Netflix, i Muertos S. L., a Movistar, que acaba de renovar per una tercera temporada.

Muntatge amb escenes de 'Machos Alfa' i 'Muertos SL'
La productora de 'La que se avecina' està ara molt centrada en unes altres sèries | catalunyadiari.com, Netflix, Movistar Plus+