Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb el plató de 'Supervivientes' al fons, Jesé Rodríguez durant un partit amb l'equipació del Betis i un emoji amb la mà a la boca

'Supervivientes' aireja el secret privat de Jesé Rodríguez, marit d'Aurah Ruiz

Aurah Ruiz ha confessat als espectadors de 'Supervivientes' un dels aspectes més íntims del seu marit

Aurah Ruiz està entregada al màxim al seu pas per Supervivientes. Tot i que això no obsta perquè continuï tenint molt present la seva vida de fora. Per això, diverses vegades ha parlat de com troba a faltar el seu fill, Nyan, o de les ganes que té d'estar amb el seu marit, el futbolista Jesé Rodríguez.

Precisament, a les imatges d'última hora del reality, s'ha mostrat a Aurah Ruiz fer una confessió inesperada i íntima del seu noi. Ha revelat, ni més ni menys, la manera com li va demanar matrimoni.

Aurah Ruiz revela a Supervivientes com va ser la petició de mà que li va fer Jesé Rodríguez

Aurah Ruiz, que està patint una nominació directa pel seu conflicte amb Ángel Cristo, pensa molt en la seva vida de fora. Per això fa poc ha confessat que, quan surti, vol intentar tornar a ser mare amb Jesé.

I ara ha tornat a parlar d'ell, amb qui ha tingut una relació realment complicada, però ara el seu matrimoni està molt consolidat després de tres anys. Exactament, al reality s'ha sincerat amb diversos companys i els ha relatat com ell li va demanar que passessin per l'altar.

Captura de 'Supervivientes' amb Aurah Ruiz, Kiko Jiménez i Marieta parlant estirats en blanc i negre el 27 de maig de 2024
Aurah Ruiz ha explicat el romanticisme que caracteritza Jesé | Mediaset

Aurah ha exposat: “Ens vam casar a les Canàries, però em va demanar matrimoni a Dubai. Va tancar la platja d'un hotel de 7 estrelles, el de la vela. Em va embenar els ulls i em va posar un camí de roses i espelmes per tota la platja”.

“I al fons va posar un sopar, un senyor tocant el violí i un cor gegant. O sigui, em va fer la petició de mà que tota dona vol al món”.

I, una mica emocionada, ha afegit: “Vaig pensar que això no estava passant. És que em va posar un ram de roses i tot. I el primer que em va venir va ser una noia amb un ram de flors enorme i vaig recórrer tot aquest camí fins a la punta de baix de la platja”.

“A més, l'hotel estava tot il·luminat a la nit un 24 de desembre. Tots dos sols, va ser increïble. Vam sopar i tenien la platja tancada, per la qual cosa la gent que passava no hi podia accedir”.

Per si no n'hi hagués prou, Ruiz ha recordat que “tothom ens mirava des de la part del darrere. Era el que més anhelava”.

Aurah Ruiz provoca diverses reaccions amb la seva confessió

Aurah Ruiz, després de relatar el moment tan romàntic que va viure amb Jesé, ha fet que Kiko Jiménez hagi reaccionat. I és que aquest, que vol demanar matrimoni a Sofía Suescun, ha dit: “Hauré de prendre nota”.

I la canària li ha respost: “Tu avisa'm i et dono tots els contactes”. Vaja, que està disposada a ajudar el seu company perquè aconsegueixi enlluernar la seva noia amb un moment com aquell que ella va viure al costat de Jesé. Un instant màgic, inoblidable i ple de romanticisme.

El futbolista tampoc ha dubtat a reaccionar a la confessió que ha fet Aurah Ruiz als seus companys a Supervivientes. El que ha fet ha estat pujar a les seves històries un fragment del vídeo on ella la fa i que s'ha compartit a l'Instagram de la concursant. Publicació on apareix l'avatar d'aquesta envoltat de cors.

Storie de Jesé Rodríguez a Instagram amb una captura de 'Supervivientes' amb Aurah Ruiz el 27 de maig de 2024
Jesé Rodríguez s'ha quedat encantat amb les paraules d'Aurah | Instagram, @jeserodriguez10

D'aquesta manera, Rodríguez ha demostrat que li fa molta il·lusió i li causa felicitat veure com la seva dona se'n recorda. I també li commou comprovar que ella només té paraules d'emoció d'aquella petició de mà que va preparar al mil·límetre per aconseguir que fos inoblidable.