Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Mayte Zaldívar seria amb un mocador al coll i les ulleres de sol a la mà, Julián Muñoz seriós amb ulleres de sol i un abric negre i una caixa amb uns anells de casament al costat d'un interrogant

Mayte Zaldívar no aguanta més i confessa per què s'ha casat amb Julián Muñoz

Mayte Zaldívar posa fi als rumors i explica el veritable motiu pel qual s'ha tornat a casar amb Julián Muñoz

Fa uns quants dies saltava la notícia que Mayte Zaldívar i Julián Muñoz s'havien casat en secret. Una revelació que va causar força enrenou, ja que es coneix que Mayte sortia amb Fernando Marcos des de fa més de 20 anys.

Encara que ja no estiguessin junts, és cert que sempre hi ha hagut un gran vincle entre tots dos. N'és una prova quan Mayte va estar al costat de Julián, quan travessava un moment de salut delicat. Cosa que va arribar a confessar que ho va fer, i ho continuaria fent, pel bé de les filles que tenen en comú.

El motiu pel qual Mayte Zaldívar s'ha casat amb Julián Muñoz

Fins ara, s'havia comentat que la intenció darrere d'aquest matrimoni encobert era un interès econòmic per part de Mayte Zaldívar. Tots pensaven que estaria aprofitant el mal estat de salut que travessa Julián Muñoz.

Concretament, es parlava que la intenció de la valenciana era tornar a casar-se amb el pare de les filles. Així, cobraria la pensió de viduïtat quan aquest morís.

Tanmateix, aquesta informació ha fet un tomb les últimes hores. La periodista Paloma García-Pelayo ha mantingut una conversa amb Mayte Zaldívar per aprofundir en tots els secrets que encara no s'han revelat.

“Estan passant per un moment molt delicat, la salut de Julián cada cop és més feble”, explicava a Y ahora Sonsoles.

Julián Muñoz seriós amb ulleres de sol i armilla blava agafant del braç Mayte Zaldívar seriosa amb jersei blau
Julián Muñoz va voler casar-se amb Mayte Zaldívar per compensar la seva anterior etapa junts | Europa Press

És una obvietat que la salut de l'exalcade és cada cop més preocupant. De fet, Mayte ha patit multitud d'acusacions per casar-se amb el seu exmarit atès el mal estat en què es troba.

Per això, en les paraules que va intercanviar amb la periodista, va voler tancar els rumors. Va deixar clar que aquest enllaç no s'havia produït per la situació en què es trobava Julián Muñoz.

"No hi ha article mortis que valgui. No és una cosa d'ara, no és una decisió perquè ell estigui molt malalt", comentava la periodista.

"Això ve de llarg, des que va sortir de la presó, el volia compensar per tot el mal que li va fer", afegia després.

En definitiva, la raó per la qual han decidit unir-se en matrimoni no té res a veure amb allò que s'havia especulat. L'exalcalde volia rescabalar-se d'alguna manera amb la mare dels seus fills perquè li ho va fer passar malament.

Mayte Zaldivar a
Mayte Zaldívar aclareix el motiu pel qual s'ha casat amb Julián Muñoz | MiTele

Per deixar-ho totalment clar, García Pelayo posava data a cadascun dels esdeveniments que s'han anat produint.

"Es descobreix l'afecció que té gravíssima, després reafirmen en un notari el 30 de gener i el diagnòstic arriba després".

De tota manera, aquest embolic pot acabar posant-se a les mans del poder judicial, ja que hauran d'investigar si tot aquest matrimoni amaga o no un frau de llei.

És clar que crida força l'atenció que aquest assumpte s'hagi portat amb tant d'hermetisme. Per tant, caldrà estar pendents de les possibles actuacions de la justícia en aquest cas.