Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Ana Soria seria mirant de banda, Enrique Ponce seriós en vestit negre i uns anells de casament amb una creu vermella a sobre

Ana Soria nega la seva boda amb Enrique Ponce per un motiu de pes: l'origen del rumor

Ana Soria posa fi als rumors que la situaven a l'altar amb Enrique Ponce per a l'estiu de 2025

Enrique Ponce i Ana Soria són una de les parelles del moment a la crònica social. Fa uns dies va sortir a la llum un rumor pel qual sonaven campanes de boda per al pròxim any 2025.

Ara bé, segons ha revelat El Español, l'entorn de la parella ha negat totalment aquesta informació.

Tanmateix, això no vol dir que la parella no tingui el matrimoni entre els seus plans de futur. I és que ara mateix no està pensat. Més d'una vegada han revelat la seva il·lusió per casar-se, però no volen precipitar-se.

Ana Soria deixa clar que no es casarà amb Enrique Ponce pròximament

Atesa la popularitat de la parella, és habitual veure en diferents mitjans informació sobre la seva vida privada. Sobretot parlen de la seva relació.

A més que circulés el rumor d'una possible boda, anteriorment, va sortir una informació sobre la possibilitat que siguin pares. Una cosa que va ser descartada, Ana Soria sempre ha tingut il·lusió per ser mare, però creu que encara no és el moment.

La realitat és que moltes d'aquestes dades revelades són equivocades i alguna vegada han hagut de sortir a desmentir-les.

Primer pla de la xicota d'Enrique Ponce, Ana Soria, somrient mirant a càmera al programa 'El Hormiguero' d'Antena 3
Ana Soria aclareix els rumors de la seva possible boda el 2025 amb Enrique Ponce | Atresmedia

"Ja saben més que nosaltres. Estem passant del tema perquè és una amb una altra", declarava Ana Soria a El Español sobre el possible futur matrimoni.

Amb aquestes declaracions, la d'Almeria ha aclarit tots els rumors que la situaven a l'altar amb Enrique Ponce a l'estiu de 2025.

Cal recalcar que Ana Soria només té 24 anys. Actualment, continua estudiant la carrera de dret. Primer vol acabar-la i després li agradaria fer-se un nom al món de l'advocacia.

L'origen del rumor sobre la boda entre Enrique Ponce i Ana Soria

Tot això ve arran dels fets de l'11 de maig passat. En aquesta data va tenir lloc la cerimònia de boda entre Baltasar Garzón i la seva dona, la fiscal del Tribunal Suprem, Dolores Delgado.

Un esdeveniment al qual van acudir Enrique i Ana. Segons indica El Español, van enxampar la parella fent plans de com podria ser la seva futura boda.

De fet, el diari va encara més enllà. Revela que van tenir accés a unes paraules de la parella en què es podia deduir que Enrique ja hauria demanat matrimoni a Ana.

Muntatge de bitllets al fons, Ana Soria somrient amb el cap tort i Enrique Ponce somrient en vestit blau
Enrique Ponce podria haver proposat matrimoni a Ana Soria | catalunyadiari.com, grapix, Instagram, @anasoria.7, Europa Press

A més, expliquen que, arribat el moment en què es casen, ho faran civilment. Mai no s'han plantejat una boda per l'església.

El motiu d'això podria ser que Enrique Ponce hauria de sol·licitar la nul·litat eclesiàstica del seu matrimoni anterior amb Paloma Cuevas. Pel que sembla, ni el torero ni l'empresària s'han plantejat demanar aquesta nul·litat.

No obstant això, la relació entre Enrique Ponce i Ana Soria va per molt bon camí. La parella està molt feliç, encara que amb prou feines se'ls veu junts en esdeveniments públics.

Els plans de boda hauran d'esperar algun any més, però no cal preocupar-se, ja que tot indica que tenen intenció de fer-ho en un futur.