Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'un primer pla d'Anabel Pantoja parlant amb els cabells recollits i Belén Esteban seria assenyalant amb una camisa blanca

Anabel Pantoja, contundent sobre el paper de Belén Esteban a 'Ni que fuéramos'

Anabel Pantoja ha parlat clar de com veu Belén Esteban, la seva excompanya de 'Sálvame', al seu programa actual

Anabel Pantoja va col·laborar durant diversos anys a Sálvame, on va viure moments de tota mena. Tanmateix, després del seu pas per Supervivientes, va deixar el programa que l'havia portada a la fama. En fer-ho, també va posar punt final a poder continuar treballant tarda rere tarda amb Belén Esteban, unides per una gran amistat.

Anabel Pantoja ha vist ara que la seva excompanya s'ha tornat a posar davant de les càmeres a Ni que fuéramos. I sobre aquest nou camí professional de Belén Esteban ha parlat amb contundència. Ha exposat amb claredat què pensa del paper que fa en aquest format, que és el successor natural de Sálvame.

Anabel Pantoja opina de la tasca de Belén Esteban a Ni que fuéramos

Anabel Pantoja, que ara treballa per a Ana Rosa Quintana, ha acudit aquests dies al festival Desalia, en què ha coincidit amb el seu cosí Kiko. Allà ha atès amablement la premsa i, en concret, no ha dubtat a parlar amb El televisero del nou Sálvame. Sí, de Ni que fuéramos, que el dia 3 torna a la televisió gràcies a Ten TV.

Anabel Pantoja somrient mirant de banda amb els cabells recollits i un conjunt blanc
Anabel Pantoja ha opinat sobre Belén Esteban a 'Ni que fuéramos' | Europa Press

En efecte, l'exdona d'Omar Sánchez ha admès que és fan d'aquest nou programa. Fins i tot que se sent feliç de la seva existència: “El món Sálvame no es podrà repetir a la vida, perquè és història. Encara que crec que ara ens estan donant la vida una altra vegada”.

“Era necessari perquè hi havia moltes persones que el trobaven a faltar i me n'alegro. Sempre fan companyia a la gent gran, a qui és a casa, a qui està sola. Me n'alegro moltíssim”.

Belén Esteban, Anabel Pantoja i la seva mare, Mercedes Bernal, abraçades i totes tres amb rostre somrient per Madrid
Anabel Pantoja ha parlat sense embuts del nou present professional de Belén Esteban | Instagram, @anabelpantoja00

Anabel ha reconegut també que manté d'aquella època una enorme amistat amb Belén Esteban. I ha afirmat que “és tota una sorpresa. Tant et balla, com et canta, o acabem plorant emocionades de la vida”.

Sobre el paper de la mare d'Andrea Janeiro a Ni que fuéramos, ha admès que “ella es mereix ser on ha d'estar. Ella i tots els companys”. I hi ha afegit que ja està gaudint dels mems que circulen de la seva amiga, com ara el de “la farmàcia, però també el de Chelo i el de Lydia”.

Anabel Pantoja parla del passat i del futur de Ni que fuéramos

Anabel Pantoja no va acabar precisament bé amb Sálvame, i per això han sorprès les seves paraules d'alegria per la seva tornada a través d'un altre format. Tanmateix, és que ha deixat clar que, malgrat que el seu pas per aquell programa va ser agredolç, ho recorda “sobretot d'aprenentatge. I de conèixer gent meravellosa i una feina que per a mi va ser universitat en això, per la qual cosa els ho agrairé sempre”.

Tant és així que li han preguntat per la possibilitat d'incorporar-se a l'equip de col·laboradors de Ni que fuéramos. I la seva resposta ha estat ben clara: “No tornaria, perquè, ara com estic, estic genial. Crec que ells són els que valen i es mereixen ser-hi”.

Això sí, no ha descartat que “un dia de visita potser vaig. A berenar de segur que hi vaig”.

Captura dels col·laboradors de Sálvame a l'estrena de Ni que fóssim: María Patiño, Lydia Lozano, Victor Sandoval, Kiko Matamoros i Belén Esteban
Anabel Pantoja no ha descartat fer una visita a Belén Esteban | Canal Quickie

Anabel, a continuació, ha admès que ara està molt feliç col·laborant amb Ana Rosa. Ha exposat que “és un somni per a mi treballar on soc amb ella. El que em deixa fer és viatjar pel món, viure experiències i, sobretot, intentar entretenir i divertir la gent aquesta estoneta que em veuen”.

Aquesta mateixa feina li ha impedit acceptar el repte de ser concursant de Supervivientes All Stars, que “m'hagués encantat. No he pogut per agenda i per històries, però si ho fan el 2025, aquí soc jo”.