Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d´un primer pla d´Antonio David Flores somrient amb una camisa de colors, Olga Moreno amb ulleres de sol i un emoji de silenci

El silenci estrany d'Olga Moreno després de reaparèixer lluny d'Antonio David Flores

Olga Moreno reapareix davant els mitjans amb la seva parella, Agustín Etienne, i es nega a parlar sobre la vida privada

Després de diversos mesos allunyada de les càmeres, Olga Moreno ha reaparegut davant els focus amb el seu xicot, Agustín Etienne.

La darrera notícia que es té de la sevillana és el seu canvi d'actitud. Un canvi en l'amistat que mantenia amb la seva exparella Antonio David Flores.

Olga va començar a desconfiar del pare de la seva filla per unes sospites sobre que ell seria qui hauria venut unes fotos d'ella i la seva parella actual als mitjans. Un acte que acabaria per trencar el pacte amistós que van acordar en la seva separació.

Olga Moreno no vol fer declaracions sobre la seva vida privada

Després de diversos rumors que apuntaven a una possible ruptura entre Olga Moreno i Agustín Etienne, se'ls ha vist junts. Estaven fent una passejada pel centre de Madrid en què compartien una gran complicitat.

Han gaudit d'un dinar en un conegut restaurant del centre de la capital. A la sortida, van mostrar sorpresa per la presència de la premsa. "Quant de temps feia que no us veia", deia Olga a Europa Press.

Tot i això, l'exdona d'Antonio David Flores va seguir el seu camí sense voler contestar les preguntes dels periodistes. "Vinga, que hi ha molta gent", expressava tímidament.

Fotografia d'Olga Moreno passejant amb Agustín Etienne davant un micròfon d'Europa Press
Olga Moreno guarda silenci quan li pregunten per la seva relació | Europa Press

La premsa la va seguir una mica més mentre ella marxava de la porta del restaurant, encara que no va voler aportar res. "No diré res, de veritat", deia.

Ara bé, atès que sembla que la relació avança tan bé, els van preguntar sobre si tenen plans de boda per al futur.

Tanmateix, Olga no ha volgut dir res, mantenint silenci. Per la seva banda, Agustín tampoc va voler dir ni piu, però sí que va esbossar un somriure i un petit riure.

Els mitjans van intentar saber què li semblava l'edició de Supervivientes, encara que tampoc van aconseguir treure-li res.

Per a sorpresa de tots, va ser Agustí qui va alçar la veu ja lluny. "A mi m'ha agradat el concurs de Javier Ungría", manifestava.

Dubtes quant a la participació d'Olga Moreno en Supervivientes: All Stars

La visita d'Olga Moreno a Madrid ha donat peu als rumors sobre la seva possible participació en Supervivientes: All Stars. Una edició inèdita per a guanyadors d'antigues edicions. En el cas de la sevillana, va ser campiona l'any 2021.

Un triomf que va ser molt discutit al seu moment i que ha tornat a sortir a la palestra. I és que una informació ha estat revelada els darrers dies.

Olga Moreno parlant en un plató de televisió amb cara de preocupació
El triomf d'Olga Moreno a 'Supervivientes 2021', a debat | Mediaset

Mayte Ametlla s'estrenava com a col·laboradora a Ni que fuéramos i ho va fer donant una gran informació. Segons va explicar, Telecinco va poder beneficiar Olga Moreno durant la seva experiència al concurs.

"Li interessava moltíssim a la cadena que guanyés aquesta persona l'any 2021", anunciava al programa de Quickie.

Veurem si aquestes declaracions no acaben repercutint en la possibilitat que Olga Moreno participi en el nou format de Supervivientes.