Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'un primer pla d'Adara Molinero somrient amb una samarreta vermella, el logotip de Telecinco i una bomba

Torna Adara Molinero, la reina dels realities: el seu nou acord amb Telecinco

Adara Molinero ha decidit tornar a Mediaset després d'haver participat l'any passat a 'Supervivientes'

Adara Molinero és, sens dubte, la reina dels realities al nostre país. I és que ha guanyat GH VIP 7 i ha participat en diversos més: Secret Story, GH 17 i Supervivientes.

El 2023 va ser quan Adara Molinero va marxar a Hondures a viure l'experiència i des de llavors no l'hem tornat a veure a la televisió. Tot i això, s'acabarà. Pel que sembla, ha signat un contracte amb Telecinco per tornar per la porta gran i de manera immediata.

Adara Molinero torna a la televisió

Adara Molinero ha estat i és una de les estrelles indiscutibles dels realities de Telecinco. És més, ha donat a la cadena nombrosos èxits, ja que compta amb una gran legió de fans. I tot això ha estat de gran pes perquè Mediaset vulgui tornar a confiar-hi.

És innegable que el grup de comunicació esmentat viu una crisi d'audiències i està fent tot el possible per sortir-ne. Per això, està preparant un nou talent de cuina i també ha decidit donar forma a una versió del seu programa de més èxit, Supervivientes. Així, aquest estiu emetrà Supervivientes All Stars, en què participaran els concursants més importants de tota la seva història.

Precisament, per a aquest nou format és per al que s'ha contractat Adara Molinero, segons ha publicat Algo pasa TV. Aquest portal ha anunciat que la madrilenya tornarà a marxar a Hondures per competir i intentar convertir-se en la millor supervivent de tota la història. I això ha cridat l'atenció, perquè, a causa del seu pas per l'illa l'any passat, ha tingut seriosos problemes de salut.

Adara Molinero mirant a càmera a Supervivents
Adara Molinero tornarà a l'illa per demostrar els seus dots | Mediaset

De moment, ella no s'ha manifestat sobre això, manté el silenci fins que la cadena la confirmi com a concursant oficial. Encara que els que sí que han optat per parlar i comentar el seu fitxatge són molts espectadors de Telecinco. I la veritat és que, majoritàriament, estan encantats.

Ho han deixat clar amb missatges a les xarxes com aquests: “Que fort. Mare meva”, “Ja tenim guanyadora”, “Jo no estava enganxada a cap reality, però ve ella i una altra vegada m'interessa alguna cosa” i “A guanyar. Ella és la reina, ara sí que sí”.

Adara Molinero competirà amb una altra gran estrella dels realities

Adara Molinero té el privilegi d'haver guanyat un reality, però no és l'única. Sofía Suescun també, en el seu cas dos, i ara haurà de conviure i competir amb ella a Supervivientes All Stars, que durarà mes i mig, aproximadament.

Vaja, que Telecinco ha generat una gran morbositat en fitxar aquestes dones que són pesos pesants dels formats de telerealitat. Dues dones que tenen en comú també que mai deixen indiferent ningú i que tenen un fort caràcter. Tot això sense oblidar que no compten amb pèls a la llengua i que aixequen passions entre els seus fans.

És a dir, que tant Adara com Suescun aconseguiran que el nou concurs sigui un èxit i que es visquin lluites aferrissades. I ja no només entre elles per la convivència o en les proves, sinó també entre els seus incondicionals, que els hi donen suport al màxim sempre.

De moment, Sofía és l'única de les dues que s'ha confirmat com a concursant oficial. Això sí, això no treu perquè s'estiguin fent travesses i els rumors indiquin el nom de possibles rivals per a elles dues.

Captura de 'Supervivientes' a la palapa, junt amb l'Ana María Aldón i l'Alexia Rivas
Adara Molinero podria retrobar-se amb algun vell conegut | Mediaset

Aquests dies, per exemple, s'ha parlat que Tom Brusse ja hauria tancat també el contracte. I fins i tot que podrien marxar a l'illa, de la mateixa manera, figures molt reconegudes. Ens estem referint a Olga Moreno, Jorge Pérez, Marta Peñate i fins i tot Bosco, l'exparella de Molinero.