Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de fons de Daniel Sancho amb una altra imatge en primer pla de l'Edwin Arrieta

Destapen la intenció de Daniel Sancho abans de viatjar a Tailàndia amb Edwin Arrieta

El fill de Rodolfo Sancho travessava un mal moment financer en el moment en què va viatjar al país asiàtic

S'acosta la data de la sentència sobre el cas de Daniel Sancho, en què se l'acusa de l'assassinat premeditat d'Edwin Arrieta.

Justament es compleix un any des que va passar el crim i, per tant, des que es va originar un dels casos més mediàtics que es recorden.

Daniel Sancho va viatjar a Tailàndia amb problemes financers

Fa uns dies ha sortit a la llum la situació econòmica delicada que travessava Daniel Sancho abans d'emprendre el viatge a Tailàndia.

El periodista Alejandro Entrambasaguas va explicar a Fiesta que es va posar en contacte amb l'agència de viatges que va contractar el fill de Rodolfo Sancho. Així va conèixer alguns detalls dels antecedents del succés.

"Va ser en aquesta agència on Daniel va comprar els bitllets d'anada per anar a Tailàndia. Va estar fins a quatre ocasions a l'agència perquè no tenia diners per pagar els bitllets. Només va poder comprar l'anada perquè no tenia diners per comprar la tornada, encara que tenia intenció de comprar-la", revelava Alejandro.

Tot i això, aquesta és una informació contrària a la que havia apuntat anteriorment el Tribunal de Tailàndia. "El Tribunal que el jutjarà desconeix que ell tenia intencions de tornar a Espanya", revelava després.

Primer pla de Daniel Sancho seriós mentre estava detingut
Surten a la llum els possibles problemes econòmics de Daniel Sancho | Redes sociales

Segons explica el periodista, des de l'agència de viatges li van transmetre que la intenció de Daniel Sancho era tornar a Espanya en poc temps. "Ell volia estar a Tailàndia al voltant d'una setmana només. Va utilitzar diverses targetes de crèdit que no tenien diners", deia.

Ha cridat molt l'atenció que Daniel Sancho no disposés de fons per comprar el bitllet de tornada. Motiu pel qual s'han disparat les sospites i s'ha llançat una hipòtesi que podria haver anat al país asiàtic per millorar-ne la situació econòmica.

Carmen Balfagón defensa Daniel Sancho per la informació sobre els bitllets del viatge

Arran de la revelació d'aquesta informació, l'advocada del xef espanyol, Carmen Balfagón, ha sortit davant dels mitjans per matisar algunes coses de què s'han parlat.

"Dubto de la persona que us informa, que us ha informat molt malament. Nosaltres ja al mes de desembre aportem el certificat de l'agència de viatges que Daniel treu el 7 de juny el viatge d'anada a Tailàndia i el 10 de juny la tornada, però el 27 de juny fa un canvi a la tornada", explicava a Fiesta.

Carmen Balfagón, advocada de Daniel Sancho, a Juntos (Telemadrid)
Carmen Balfagón surt en defensa de Daniel Sancho | Telemadrid

L'advocada va voler aclarir en tot moment que Daniel Sancho "portava el bitllet d'anada i de tornada quan va viatjar a Tailàndia".

D'una altra banda, no va voler explicar el tema de les targetes sense fons: "No entraré en els altres temes de les targetes. No ho dic per Alejandro, ho dic per les persones que us han informat".

Aquesta revelació no ha acabat de ser ben clara per la negació de tot per part de la seva advocada. No obstant això, sí que sembla una informació una mica inconclusa.

De tota manera, no sembla que això afecti la resolució final del cas. Caldrà esperar el mes d'agost per conèixer la decisió del jutge.