Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Chayo Mohedano somrient en vestit negre amb Rosa Benito somrient amb els llavis vermells, ella amb Jorge Javier Vázquez tocant-li l'espatlla i una conversa

La filla de Rosa Benito defineix la trobada amb Jorge Javier Vázquez en una paraula

Rosa Benito i Jorge Javier Vázquez han tornat a estar cara a cara i el que ha passat ha fet esclatar Chayo

Rosa Benito va treballar durant molts anys al costat de Jorge Javier Vázquez a Sálvame. Tot i això, la relació de companys i professional es va trencar quan ella va deixar el programa, pels conflictes del format amb la seva família. Des de llavors, no havien tornat a estar cara a cara davant de les càmeres.

Aquest moment, però, s'ha produït a ¡De Viernes!, on Jorge Javier ha acudit com a convidat i Rosa exerceix de col·laboradora. Se'ls ha plantejat la possibilitat de retrobar-se i han acceptat, cosa que els ha portat a fondre's en una abraçada.

Aquesta trobada de Rosa Benito i Jorge Javier Vázquez ha sorprès i molt. Especialment, a la filla d'ella, Rosario, que no ha dubtat a comentar-ho a les xarxes. I la paraula que més ha fet servir per definir aquest moment ha estat “falsa”.

Rosa Benito es retroba amb Jorge Javier Vázquez

Rosa Benito va deixar Sálvame el 2016 després dels problemes de la productora amb Rosario i el seu marit. I, des d'aquell moment, es va obrir una guerra aferrissada entre les dues parts. Per això s'han dedicat indirectes, retrets i atacs de tota mena, després d'anys vivint moments únics en un plató.

Des de llavors, l'exdona d'Amador Mohedano, que recentment ha patit un problema de salut, no ha volgut saber res dels seus excompanys. Encara que, divendres passat, li van donar la possibilitat de retrobar-se amb Jorge Javier i tots dos han acceptat.

Captura del retrobament entre Jorge Javier Vázquez i Rosa Benito a De Viernes de Telecinco
Rosa Benito ha tornat a estar cara a cara amb Jorge Javier | Mediaset

Vázquez ha acudit a ¡De Viernes! com a convidat i se li ha preguntat si volia saludar Rosa. Davant d'aquesta qüestió, ell ha estat clar: “Ella va formar part d'aquells anys de la història de Sálvame en què vam ser molt feliços. Vam passar moltíssims moments molt bons treballant junts”.

“Ens ho passàvem molt bé dins i fora del plató. A més, ens va regalar una edició de Supervivientes absolutament antològica. La nostra relació ara és hivern total, però, a mi, m'encantaria fer-li dos petons”.

Benito no ha dubtat a acudir al retrobament de Jorge i, en fer-ho, li ha dedicat unes paraules. Li ha dit: “És veritat que hem tingut moments meravellosos, però darrerament n'han existit altres de difícils. Ha estat hivern total, però ara vull que sigui estiu”.

A continuació, entre rialles, s'han fos en una abraçada. Així n'han segellat la reconciliació.

La filla de Rosa Benito reacciona al moment viscut a ¡De Viernes!

Rosa Benito, amb aquest gest, ha deixat bocabadat tothom, ja que els espectadors de Telecinco coneixien la tensa situació entre les dues parts. Això sí, la reacció que més ha cridat l'atenció ha estat la de la seva filla, Rosario. Ella ha publicat un missatge contundent a les xarxes socials.

Captura de l'abraçada entre Jorge Javier Vázquez i Rosa Benito a De Viernes de Telecinco
La filla de Rosa Benito ha reaccionat a aquesta trobada inesperada | Mediaset

Exactament, Chayo ha pujat el text següent on repeteix diverses vegades la paraula “falsa”: “Hi ha gent de tota mena. Inclusivament hi ha gent que no aprèn de les experiències que la vida et posa al davant i en cinc minuts tira per terra la lluita emocional, personal i laboral que durant anys ha suportat”.

“No soc falsa, per això no encaixo en aquest món de m*rda. No m'agrada la gent falsa ni la gent egoista que només mira pel seu cul”.

Tweet amb una storie de Chayo Mohedano a Instagram amb un comunicat el 25 de maig de 2024
Chayo Mohedano va voler parlar després de la trobada | Twitter, @Cubanisima05

La noia no ha aclarit la persona a qui va dirigit aquest missatge, per la qual cosa hi ha dubtes de si anava per a Jorge o per a Benito. No obstant això, són molts els espectadors que semblen tenir clar que és un atac contundent a Rosa, després de veure-la perdonar aquell com si no hi hagués passat res. Creuen que està molt molesta amb la seva familiar pels fets.

Encara més, n'hi ha que donen suport a Chayo en aquest enuig amb missatges: “Com te l'ha jugada”, “Molt trist. Però normal que hagi dit això” i “Rosa té més delicte. Manca de dignitat en abraçar algú que ha rigut d'ella i de la filla, a qui han triturat durant anys”.

Caldrà esperar per veure si Benito o Rosario es manifesten públicament sobre això. Només així aclariran si aquest retrobament ha passat factura o no a la seva relació.