Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Julián Muñoz seriós amb una armilla blava agafant del braç Mayte Zaldívar seriosa, ella al costat de Fernando Marcos parlant i uns anells de casament al costat d'una exclamació

Les imatges del xicot de Mayte Zaldívar que posen en risc la boda amb Julián Muñoz

Mayte Zaldívar ha estat vista amb el seu suposat xicot Fernando Marcos, en conèixer el seu matrimoni amb Julián Muñoz

Mayte Zaldívar i JuliánMuñoz van sorprendre tothom, amb la notícia de ¡De Viernes!, en què van revelar que tots dos estaven casats des de fa quatre mesos en secret.

El periodista José Antonio León va revelar la notícia, al·legant que tenia el certificat de matrimoni del registre civil. Mayte ho va negar tot en una conversa que va tenir amb ell, encara que sí que va arribar a reconèixer que havia estat a la notaria, assegurant que no es tractava d'un matrimoni.

A l'últim programa de Fiesta, van fer una investigació exhaustiva per desxifrar el perquè d'aquest matrimoni, ja que hi ha certes sospites que podria ser un matrimoni de conveniència.

Una situació una mica complicada, ja que és un cas il·legal a Espanya i podrien estar incorrent en frau de llei.

Mayte Zaldívar enxampada amb Fernando Marcos després de conèixer-se el seu matrimoni amb Julián Muñoz

Fa uns dies, Fiesta va revelar unes imatges. S'hi observava Mayte Zaldivar amb qui es coneixia que era la seva parella, Fernando Marcos.

El que és estrany de la situació és que s'ha produït dies després de conèixer-se la boda secreta de la valenciana amb l'exalcalde.

Sembla que la parella continua veient-se amb total normalitat. Tant és així que no els importa ser enxampats per les càmeres de la premsa. N'és una prova les imatges que ha revelat el programa de Telecinco, en què se'ls veu passant l'estona amb uns amics.

Fernando Marcos somrient amb una jaqueta de colors i una samarreta blanca amb Mayte Zaldívar somrient amb l'espatlla descoberta
Mayte Zaldívar continua veient-se amb Fernando Marcos | GTRES

Makoke, una de les col·laboradores de Fiesta, s'ha posat en contacte amb Fernando Marcos. Li ha preguntat la seva opinió sobre la seva relació amb Mayte i el matrimoni d'ella amb Julián Muñoz.

El programa va treure a la llum la conversa que Makoke va tenir amb ell. Una xerrada en què Fernando Marcos mostrava estar "fart" de totes les informacions que han estat revelades.

"No tinc res a veure amb els mitjans i les especulacions. No em pronunciaré ni participaré en aquest tipus de continguts. Després de 21 anys sentint barbaritats sobre la meva persona, vaig decidir apartar-me", explicava.

Per acabar la conversa, li va demanar que el deixessin tranquil. "Només demano als mitjans que s'oblidin del meu número, del meu nom, de la meva cara i que existeixo", explicava.

Sempre s'ha conegut que Mayte Zaldívar i Fernando Marcos mantenien una relació. A més, força llarga, ja que feia 21 anys que estaven junts. Motiu pel qual sembla més estrany encara la recent notícia d'un possible matrimoni amb Julián Muñoz.

Julián Muñoz seriós amb ulleres de sol i armilla blava agafant del braç Mayte Zaldívar seriosa amb jersei blau
Julián Muñoz comparteix pis amb Mayte Zaldívar i Fernando Marcos | Europa Press

El que és clar és que Fiesta ha evidenciat una mica més que aquest enllaç podria ser de conveniència. Ateses les proves que Mayte podria continuar estant amb Fernando Marcos.

Sembla que Mayte s'hauria casat amb ell per assegurar-se una pensió de viduïtat. Ara bé, això és una mica més complicat del que sembla, ja que per aconseguir-ho han de conviure durant dos anys en el mateix habitatge.

Un aspecte que també va investigar el programa de Telecinco, que va arribar a revelar que Julián ja estaria convivint en un mateix habitatge amb Mayte. Tot i això, el més impactant va ser que Fernando estaria compartint pis amb ells.