Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Antonio Tejado seriós amb un jersei verd, Immaculada Casal seriosa amb unes ulleres negres i una brusa de colors i unes exclamacions

Inmaculada Casal confessa per què ja no es podrà acostar a Antonio Tejado mai més

La parella de María del Monte està molt preocupada perquè encara no coneix la identitat dels assaltants

Fa pocs dies que Antonio Tejado va sortir de la presó. I és que va ser acusat com a presumpte autor intel·lectual del robatori a casa de la seva tieta María del Monte.

La cantant i la seva parella, Inmaculada Casal, estan travessant un moment realment difícil. Tant és així que fa temps que van marxar a una casa als afores de Sevilla.

Amb el transcurs dels dies s'han trobat una mica millor. Tot i això, després de conèixer la posada en llibertat de Tejado, s'han tornat a omplir de preocupació.

El motiu pel qual Inmaculada Casal no podrà perdonar Antonio Tejado

La periodista presentava com de costum Andalucía de Tarde. I aquesta vegada ha decidit comentar els fets esdevinguts sobre el cas i s'ha ensorrat en ple directe perquè no ha suportat la pressió.

Després de conèixer aquesta resolució judicial, la periodista s'ha volgut mostrar d'allò més respectuosa amb la decisió. "Només dic que respecto la decisió judicial i que sabia que sortirien en llibertat amb càrrecs en espera de judici", manifestava.

Moments després, la parella de María del Monte trencava a plorar mentre explicava l'estat de preocupació en què es troba.

Muntatge d'Immaculada Casal a un programa de Canal Sud ia l'esquerra una foto d'Antonio Tejado enfadat amb la icona d'una cara trista al costat
Inmaculada Casal, molt preocupada perquè desconeix la identitat dels assaltants | Canal Sur, Telecinco, catalunyadiari.com

"Tinc por perquè saben qui soc, saben on visc, quina és la meva família, on surto, a quina hora surto…", explicava entre llàgrimes.

Ja han passat uns quants mesos des que va passar tot. Però avui dia no es coneix la identitat de les persones que van entrar a l'habitatge de María del Monte i Inmaculada Casal.

"Jo no sé aquelles persones que van entrar a casa meva que tenien una caputxa. Durant tot aquest temps, en els moments difícils he tingut resiliència, tot passa per alguna cosa", explicava la presentadora.

Inmaculada Casal explica com se sent en aquests moments

El procés mental que estan travessant és força complex. De fet, s'ha comentat que han necessitat ajuda psicològica per suportar la situació.

Ara bé, han d'intentar continuar amb les seves vides com puguin. Motiu pel qual Inmaculada Casal ha aconseguit refugiar-se una mica de tot això en la feina.

"Jo estic fastiguejada. Han estat dies difícils, el programa m'ha vingut bé perquè he pensat en una altra cosa", confessava.

Captura del programa Andalucía de Tarde de Canal Sud on surt Inmaculada Casal amb les mans alçades parlant a càmera
Inmaculada Casal s'ensorra en parlar d'Antonio Tejado | Andalucía de Tarde

"Ha estat una temporada que m'ha donat moltes alegries, però m'ha agafat en un moment baix pel succés horrorós que he patit a casa meva i des d'aquí vull donar les gràcies als col·laboradors", afegia després.

La parella sempre ha intentat que se sàpiga el mínim possible sobre el cas, ja que és una cosa que podria entorpir la investigació.

Com sabem, ha estat un cas molt particular, ja que s'han estat revelant dades sobre el cas que eren totalment privades. Per exemple, les declaracions d'Inmaculada Casal i María del Monte al jutjat.

L'última cosa que sabem d'Antonio Tejado és que ha decidit tallar completament qualsevol relació que continués tenint amb María del Monte. Tot pel tracte que aquesta ha tingut amb ell i amb la seva mare en tot aquest temps.

Per això, sembla clar que cap de les dues parts no té intenció de reprendre el contacte.