Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb Vicky Martín Berrocal amb Maria Patiño i una imatge d'Enrique Solís

Vicky Martín Berrocal anuncia una informació que enfadarà molt Maria Patiño

María Patiño va anunciar que Vicky Martín Berrocal havia trencat amb el seu xicot, però la dissenyadora ho ha negat

María Patiño ha tornat als mitjans de comunicació amb una gran exclusiva que afecta Vicky Martín Berrocal. La periodista sempre ha manejat molt bones fonts i va anunciar al seu nou programa que la dissenyadora s'havia separat de l'empresari Enrique Solís. Gran part del públic va donar per bona aquesta informació perquè Patiño ha destapat altres escàndols que sí que han estat certs, però en aquesta ocasió s'ha equivocat.

Després de molts rumors, Vicky Martín Berrocal ha trencat el silenci aquest diumenge 26 de maig per resoldre els dubtes. "Tot va estar bé des del principi i tot segueix bé", ha declarat, desmentint així Maria. A la presentadora no li agrada quan li porten la contrària, així que caldrà estar molt atents als pròxims moviments.

Muntatge de Vicky Martín Berrocal somrient amb una blazer blanca i Enrique Solís somrient amb una camisa blava
La dissenyadora segueix amb el seu xicot | catalunyadiari.com, Europa Press, GTRES

Durant el temps que va estar apartada de la petita pantalla, María Patiño utilitzava les seves xarxes per contestar aquells famosos que cometien algun error. En aquesta ocasió s'ha mantingut al marge i caldrà esperar fins demà per veure si parla del tema a Ni que fuéramos Sálvame, el programa que presenta de la mà de Fabricantes Studio.

Vicky Martín Berrocal enfada Maria Patiño

"Ha estat un Rocío molt accidentat per a Vicky. D'una banda, mor una persona molt propera a ella, Ricarda, i en aquell moment, quan se'n va assabentar, lògicament va córrer immediatament amb la intenció de poder arribar i acomiadar-se'n", va començar dient Patiño."El que a mi m'expliquen i, aquest mateix matí m'asseguren, és que Vicky ha trencat definitivament amb el que era la seva parella, Enrique Solís".

Vicky Martín Berrocal ha donat un cop a taula per assegurar que la informació no és correcta. Aquest detall enfadarà Maria Patiño, que ja ha tingut problemes d'aquest estil. No és la primera vegada que la desmenteixen, però què passaria si s'arriba a demostrar que la notícia és correcta?

Muntatge de María Patiño a Ni que anéssim amb el logo de laSexta
María Patiño va donar la notícia al seu programa | Canal Quickie, Atresmedia

Maria ha explicat que quan treballava a El Programa d'Ana Rosa va portar una exclusiva sobre Isabel Pantoja. Va ser un tema del qual se'n van fer ressò molts mitjans d'Espanya i fins i tot els telenotícies.

No obstant, a l'espai no van donar suport a la seva informació i encara recorda com el van fer sentir. De l'enuig va passar a les llàgrimes. Com reaccionarà ara?