Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de primer pla de José Ortega Cano amb rostre seriós i Ana María Aldón també seriosa, tots dos tenen al costat un emoji d'enuig

La notícia sobre José Ortega Cano que Ana María Aldón no hauria volgut escoltar mai

Han revelat quants diners paga José Ortega Cano a Ana María Aldón per la pensió del seu fill en comú

Aquest cap de setmana han publicat una notícia que deixa Ana María Aldón en una situació complicada. El periodista Jesús Manuel Ruiz, conegut per haver col·laborat a Sálvame durant uns anys, s'ha posicionat al costat de José Ortega Cano. Ha destapat els diners exactes que el torero passa a Ana María de manera mensual per mantenir el fill que tenen en comú.

Ana María Aldón va revelar al programa Fiesta que denunciaria José Ortega Cano perquè no estava complint amb l'acord de divorci. Les alarmes no van trigar a sonar i Jesús Manuel assegura que el destre només es va descuidar un mes a causa d'un problema bancari. Aquesta informació ha situat Ana María al centre de la polèmica.

Aldón no necessita res d'això per generar contingut, mai no hauria volgut que aquestes dades es filtressin, però no hi ha marxa enrere.

Muntatge d'Ana María Aldón a 'GH Dúo' plorant amb els ulls tancats i la mà al front, i José Ortega Cano amb rostre sorprès
Ana María Aldón ha tornat a ser assenyalada | catalunyadiari.com, Mediaset, GTRES

Cal recordar que Ana María va renunciar a una pensió per a ella i tot el que va demanar durant el divorci va ser per beneficiar el seu fill. Tot i això, l'antic tertulià de Sálvame insinua que Aldón porta un ritme de vida elevat gràcies a la generositat del seu exmarit.

Aquest diari no oblida que Ana María s'ha convertit en un personatge amb entitat pròpia. Genera ingressos gràcies a les seves participacions a Telecinco i també té la seva empresa de roba. Tot i això, encara hi ha gent que l'acusa d'aprofitar-se de la família Ortega.

José Ortega Cano paga 1.200 euros

Tot i que molts diuen el contrari, el pas del temps ha demostrat que Ana María Aldón és una dona discreta. Podria haver venut molts aspectes de la seva vida privada que s'han quedat en un calaix, per això la darrera notícia que ha sortit publicada no compta amb la seva aprovació. Mai no hauria volgut escoltar res de semblant, però Jesús Manuel s'ha armat de valor.

José Ortega Cano seriós amb el cap baix, ulleres de sol i un vestit negre amb corbata blava i vermella
José Ortega Cano està molest | Europa Press

El periodista ha definit el divorci d'Ortega Cano i Aldón com "la història d'una custòdia compartida amb abonament de 1.200 euros per part del progenitor masculí". Segons explica aquesta font, Ana María s'ha molestat a llegir la seva notícia: "L'enuig d'Ana María pot ser producte d'una necessitat".

Plànol curt d'Ana María Aldón amb cara seriosa en un plató de Telecinco
Ana María Aldón té oportunitat de respondre | Mediaset

Jesús Manuel té una teoria, insisteix que la dissenyadora vol tenir enemics per generar espectacle. Tot i això, està demostrat que la vida d'Ana María ha començat a interessar per si mateixa. Està a punt de casar-se amb el seu nou xicot i és una de les col·laboradores més destacades de Telecinco.

Són fets demostrats que desagraden als seus rivals. Però, per què genera tants sentiments oposats si hi ha tanta gent que la vol?