Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge en primer pla de Pablo Urdangarin somrient i Johanna Zott somrient amb una gorra

Pablo Urdangarin reapareix molt feliç després de confirmar-se els rumors sobre Johanna Zott

Aquest cap de setmana han confirmat que la infanta Cristina tracta Johanna Zott com si fos una filla més

Pablo Urdangarin ha reaparegut aquest cap de setmana després de publicar-se quin tipus de relació té la seva mare amb Johanna Zott. En un primer moment, es va insinuar que la infanta Cristina no veia amb bons ulls la jove, però no hi ha res més lluny de la realitat. Una coneguda revista ha demostrat que Cristina de Borbó tracta Johanna com si fos una filla més.

Pablo Urdangarin ha reaparegut per jugar un nou partit d'handbol i ha estat molt amable amb la premsa. Tothom volia saber la seva reacció i ha contestat diverses preguntes, tot i que ha deixat clar que no parlarà de la seva vida privada. Pablo s'ha mostrat molt feliç, però prefereix mantenir-se allunyat de certes polèmiques.

Muntatge de Pablo Urdangarín, dues fotos verticals en pla mitjà, la de l'esquerra mira en aquesta direcció i la de la dreta mirant a càmera
Pablo Urdangarin ha reaparegut | Europa Press, catalunyadiari.com

Johanna Zott l'acompanya en gran part dels seus partits, és una de les seves fans més grans i sempre està al seu costat. En aquests campionats coincideix amb la infanta Cristina i de mica en mica han creat una relació especial. Fa un any van assegurar que Cristina no volia que el seu fill estigués amb Johanna perquè s'estava distraient, però no és així.

La noia ha aconseguit que Pablo se senti menys sol a Barcelona, on ha fixat la seva ciutat de residència. Recordem que la infanta viu a Ginebra i Iñaki Urdangarin al País Basc. Els seus pares són lluny i el jugador no ha tingut més remei que integrar-se a la família de Johanna.

Confirmat: Johanna Zott s'ha guanyat la infanta Cristina

Johanna Zott coneix els Urdangarin des de fa molt de temps, però quan van confirmar el seu festeig amb Pablo hi va haver molta expectació. El jove s'ha convertit en una de les cares més desitjades de la crònica social. Els seus pares van investigar fins a descobrir que les intencions de Zott eren sinceres, per això van aprovar la relació.

Johanna Zott abraçant la infanta Cristina mentre ella i una altra dona riuen
Johanna Zott abraçant la infanta | Europa Press

Pablo Urdangarin està orgullós de la situació que travessa la seva família actualment. La seva germana Irene és xicota de Juan Urquijo, germà de Teresa Urquijo, la dona de l'alcalde de Madrid. El jove ha optat per no fer cap comentari al respecte: “No comentaré temes familiars, espero que ho entengueu”.

Johanna Zott amb les cames i els braços creuats mirant la infanta Cristina amb les mans juntes parlant amb una altra dona vestida de negre
Nora i sogra tenen una connexió especial | Europa Press

Hi ha noves imatges que demostren la complicitat que hi ha entre Cristina i Johanna, cosa que no passa amb Iñaki Urdangarin. L'antic duc no hi té cap problema, però no han tingut oportunitat de compartir temps junts.

Pablo tampoc ha volgut opinar de l'acord a què han arribat els seus pares després del divorci. “No ho sé”, ha respost pel cotxe que la infanta hauria regalat a Iñaki.