Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Yaiza Martín i Ana Herminia en primer pla. Yaiza mirant a càmera i parlant i Ana mirant cap a un costat amb cara seriosa

Què va ser de Yaiza Martín, la supervivent a qui estan comparant amb Ana Herminia

Yaiza Martín va saltar a la fama per la seva polèmica relació amb Ginés Corregüela, concursant de 'Supervivientes'

Parlar de Yaiza Martín suposa fer referència a una de les concursants de Supervivientes més controvertides de tota la seva història. Una dona que va participar al reality a manera de carambola i que avui torna a estar de màxima actualitat. La raó és que es considera que ella té molt en comú amb Ana Herminia, la parella d'Ángel Cristo.

Yaiza Martín ha vist així que ha tornat a posar-se al focus mediàtic. I això ha suscitat l'interès per conèixer què n'ha estat des que no apareix a la televisió.

Yaiza Martín, de la polèmica a ser comparada amb Ana Herminia

Yaiza Martín es va convertir l'any passat en una de les dones que més protagonisme va tenir als mitjans. Va passar de l'anonimat a estar tardes i nits als programes de Telecinco El motiu? La seva relació amb Ginés, concursant de Supervivientes 2023.

La canària va acaparar tot el protagonisme quan es va presentar al plató del reality com a defensora i parella del de Jaén. I és que no se sabia que ell s'havia separat i havia tornat a trobar l'amor. Per això va esclatar la guerra entre ella i la família d'ell, intercanviant-se tota mena d'insults i acusacions als mitjans.

Però aquí no ho va quedar tot, ja que Yaiza Martín va anar a visitar-lo a l'illa, després que Ginés hagués indicat que volia tornar amb la seva dona. En arribar-hi, ell va caure rendit als seus encants i va decidir apostar per aquesta història d'amor. Història que es va convertir en tema principal del concurs de Telecinco, ja que ella va passar a ser participant de manera inesperada, encara que després va ser expulsada disciplinàriament.

Captura de Yaiza Martín i Ginés Corregüela a Supervivientes 2023
Yaiza Martín no va deixar indiferent ningú amb el seu pas per 'Supervivientes' | Mediaset

D'aquesta canària se n'està parlant molt, perquè el seu comportament i la seva situació recorden força Ana Herminia, parella d'Ángel Cristo. Jove aquest que ha estat concursant de l'actual edició de Supervivientes, fins que ha estat fet fora per saltar-se les normes .

En concret, Yaiza i Ana comparteixen que s'han fet famoses pels seus xicots, als quals han defensat al plató del reality. Encara més, totes dues han aprofitat aquesta popularitat per guanyar diners asseient-se en diferents programes. I també perquè, pel seu amor, s'han enfrontat a les famílies d'ells, amb qui no es porten gens bé.

Muntatge d'Ana Herminia en primer pla en un plató de televisió i Yaiza Martín a Supervivientes
Yaiza Martín i Ana Herminia tenen unes trajectòries similars a la televisió | Europa Press, catalunyadiari.com

De la mateixa manera, els uneix el fet que totes dues per aquesta popularitat han vist sortir a la llum assumptes del seu passat. Sense oblidar que totes dues es van arribar a casar amb els seus nois a Hondures i davant de tots els espectadors.

Muntatge del casament d'Ana Herminia amb Ángel Cristo i de Ginés Corregüela amb Yaiza Martín
Totes dues es van casar amb els seus nois a 'Supervivientes' | Europa Press, catalunyadiari.com, Diez Minutos

Yaiza Martín: així és el seu dia a dia actualment

Yaiza Martín fa temps que està allunyada de la televisió, en què va guanyar molts diners tan sols com en companyia de Ginés. Ara està centrada a impulsar les seves xarxes socials, ja que obté ingressos publicitant tota mena de marques i locals. I la veritat és que a Instagram ja compta amb més de 30.000 seguidors.

En l'àmbit sentimental, està feliç, perquè continua la història d'amor amb Corregüela, amb què ara viu a Sevilla. Ciutat on ell ha posat en marxa una "bocatería" perquè per alguna cosa es va fer famós per ser “el rei dels entrepans”.

Tot i que ningú confiava que anessin a durar com a parella, Yaiza i Ginés han consolidat la seva relació, de la qual no dubten a presumir constantment en xarxes. Així, comparteixen imatges junts en viatges, fent tasques del camp, ballant o gaudint del dia a dia.